--> У Луцьк завітає відомий ведучий та медіа-експерт Андрій Куликов | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьк завітає відомий ведучий та медіа-експерт Андрій Куликов

0
1
У Луцьк завітає відомий ведучий та медіа-експерт Андрій Куликов
До Луцька приїде відомий журналіст, радіо- та телеведучий, медіа-експерт і медіа-тренер Андрій Куликов, аби поспілкуватися з волинськими медійниками та передати свій досвід.

Зустріч розпочнеться у п’ятницю, 19 січня, о 10:00 за адресою: вул. Дубнівська, 23.

Завітає Андрій Куликов на запрошення громадської організації «Міжнародна академія демократії».

«Я вважаю Андрія Куликова одним із найбільш професійних журналістів України, моральним авторитетом і прикладом для інших. Я поважаю його за виваженість і поміркованість.

Дуже вдячний Андрію Вікторовичу за те, що відгукнувся на запрошення «Міжнародної академії демократії», аби поспілкуватися з волинськими журналістами, передати свій досвід, поділитися своїми поглядами і зробити свій внесок у розвиток професійної журналістики краю», - поділився керівник громадської організації «Міжнародна академія демократії» Володимир Пащенко.

Для участі у заході потрібно заповнити реєстраційну форму.

Довідково:

Андрій Куликов – український журналіст, редактор, радіоведучий, телеведучий, медіа-експерт, медіа-тренер. У 90-х роках Андрій Куликов був продюсером радіо Української служби Бі-Бі-Сі (Лондон), випусковим редактором, заступником директора Телевізійної служби новин телеканалу «Студія «1+1». Згодом він перейшов працювати на «Новий канал», де був шеф-редактором і ведучим ефірів.

Із серпня 2007 року Андрій Куликов став ведучим політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV після звільнення звідти Савіка Шустера. У сезоні 2011–2012 років «Свобода слова» та її ведучий Андрій Куликов перемогли у номанації найкраще політичне ток-шоу 12-ї національної телевізійної премії «Телетріумф».

У 2013 році виступив співзасновником «Громадського радіо». З вересня 2015 року очолює його правління.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні