--> «Якщо це не зрада, то що?» – Єремеєвій дорікнули через співпрацю з Коломойським | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Якщо це не зрада, то що?» – Єремеєвій дорікнули через співпрацю з Коломойським

11
15
«Якщо це не зрада, то що?» –  Єремеєвій дорікнули через співпрацю з Коломойським
Дружина покійного нардепа Ігоря Єремеєва Тетяна Єремеєва співпрацює зі ЗМІ, які ще донедавна називали її чоловіка «опальним нардепом-спекулянтом», «нафтовим магнатом, який грабує українців», «лже-патріотом».

Про це у блозі на «Волинь24» пише громадський діяч Володимир Пащенко.

Подаємо його допис без змін:

“Опальний нардеп-спекулянт”. “Нафтовий магнат, який грабує українців”. “Лже-патріот, який нагріває руки на війні”. “Постійний герой наших “крадійських хронік”.

Це – епітети, якими називав політика і бізнесмена Ігоря Єремеєва телеканал «1+1». Називав довго, “смачно”, в кращих традиціях радянського агітпропу.

Причина цього зрозуміла: власник каналу Ігор Коломойський і його бізнес-партнер Ігор Палиця – давні і запеклі конкуренти Єремеєва на нафтовому ринку. Тож і інші медіа-активи Коломойського-Палиці – ІА “УНІАН”, сайт “Волинські новини” та інші – не називали Єремеєва інакше, як “корупціонер”, “соратник Януковича”, “підступний махінатор” тощо…

Залишимо без уваги сьогодні професійну і моральну сторону цих звинувачень. Поговорімо краще про ...Тетяну Єремеєву.

* * *

А при чому тут дружина покійного Ігоря Єремеєва? – спитаєте ви. Та при тому, що саме її численні слізні розповіді заполонили згадані вище “коломойсько-паличні” ЗМІ. Як вона не може отримати спадок. Як її ображають “бізнес-партнери покійного чоловіка”... Яка вона чесна і порядна вдова чесного і порядного бізнесмена...

А в цей же час з архівів “1+1”, УНІАНу, “Волинських новин” і “Аверса” нікуди не зникли усі старі відра з інформаційним брудом, вилитим цими медіа на Єремеєвих. (див. ілюстрації нижче).

Чому ж так помінялася риторика журналістів? Чому у новинах про Єремеєву немає звичного для усіх медіа “нагадаємо, що...” – з гіпер-посиланням на публікації про Єремеєва?

Питання риторичне. Коломойський і Палиця диктують – журналісти пишуть. І всі все розуміють.

* * *

Але є у мене ще й зовсім НЕриторичні питання.

Адресовані вони Тетяні Єремеєвій.

Чому ви, Тетяно Вікторівно, погодилися співпрацювати з тими медіа, які ще так недавно обливали брудом батька ваших дітей?

Чи запитували ви, Тетяно Вікторівно, журналістів “1+1”, які пишуть з вами інтерв’ю, яким ви “виливаєте душу”, про достовірність і моральність інформації про батька ваших дітей, поширеної ними?

Як думаєте, Тетяно Вікторівно, що б сказав батько ваших дітей про ваше рішення “віддатися” тим, кого Ігор Миронович небезпідставно вважав своїми ворогами?

Тетяно Вікторівно! Передивіться ще раз ці ілюстрації. Вчитайтеся в слова, написані цими ЗМІ. Вам не гидко, що ці ж люди сьогодні пишуть про вас, співаючи вам оди?..

Якщо це не зрада – то що це?...

* . * . *
Коломойський називав Єремеєва «головою організованої злочинної групи»



За пошуком «Єремеєв» сайт ТСН каналу Коломойського «1+1» видає багато «цікавого»



Іще за кілька місяців до трагедії Ігоря Єремеєва підконтрольні журналісти обливали брудом



Телепрограма «Гроші» була звичним способом дискредитувати бізнес-конкурента Коломойського на нафтовому ринку



Єремеєва звинувачували у спробі відкачати нафту, коли почалися бойові дії на Сході. Зрештою, це зробив Олександр Лазорко і відправив на підприємства Коломойського



Місцеві «Волинські новини» теж не упускали можливість розповісти «правильну» інформацію про Єремеєва»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пащенко правий - всі вони мерзотники що п'ють кров з волинян. Таня біла і пухнаста і чесна чесна злодійка..
Відповісти
Пащенку - 100 плюсів, піццот!!! Класичний випадок, коли жінка гарно і розумно виглядає при живому чоловікові. Є захист, є надійна стіна, є годувальник і ніде немає потреби розкривати свого рота. Моя покійна мама ще прожила без чоловіка 22 роки і завжди повторювала: "Легше жити, якщо в хаті навіть чоловіча шапку на гвіздку висить". І вона була права. А якщо чоловіка не стає... Тут все ясно: оголюється "розум" жінки, довжина язика, "культурні" і інші можливості. І тут, як ніде , видно голу королеву. Кістки покійного ось уже півроку перемиваються з подання колишньої дружини. Низько, підло і антигуманно!!! Чому така зневага? За що?


Відповісти
жінка, якщо вона любила чоловіка напевно має берегти пам"ять та добре ім"я свого чоловіка, а не дзявати робот наліво і направо. все проплачено, все проплачено...
Відповісти
Цікаво на що і на кого тепер буде жалітись пані Єремеєва на своїх сторінках у соцмережах? Не соромно?
Відповісти
Коли Палиця у Луцьку то мадам Єремеєва частий гість будинку на Київському майдані, а це багато про що говорить...
Відповісти
Може заміж хоче за палицю? Він - холостяк, а вона - вдова...
Відповісти
Дурна жінка, ой,яка дурна! А діти вже дорослі,чому не закриють їй рота.
Відповісти
хто платить той музику заказуе
Відповісти
Що сказати? Війни за домінування на нафто-бензиновому ринку в Україні триваютьдавно. І це зрозуміло. Там гроші, великі гроші... Пояснити можна все, окрім одного: як жінка, що доменструє привселюдно незгасаючу любов до свого покійного чоловіка, підтримує тих, хто без кінця вставляв йому палки в колеса. Навіщо продавати честь своєї сім'ї? Відповідь одна - гроші. Їй, мабуть, мало того, що має. Про таких люди кажуть - дріб'язкові.
Відповісти
Єремеєва - брехуха! Вона не зупиниться ні перед чим! Страшна людина! Вона завжди знайде винних, але лиш не себе саму! Вона спочатку каже, а потім розказує, що не казала такого! Робить, а потім каже, що не робила. Сором!
Відповісти
Коротше - базарна баба. Воно й видно з зухвалого, вульгарного обличчя. Їй би на ринку звіробоєм і чебрецем торгувати, а не клінікою заправляти. І язика шпилькою наколоти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні