--> В Одесі через п'яних медиків померла людина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одесі через п'яних медиків померла людина

0
4
В Одесі через п'яних медиків померла людина
В Одесі через дії нетверезих працівників швидкої допомоги (фельдшера та лікаря) померла людина.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив радник начальника ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк.

Резонансний випадок стався у вівторок, 16 січня.

Близько 21:30 до поліції Одеської області надійшло повідомлення, що біля залізничного вокзалу розгулює громадянин в неадекватному стані, напівроздягнутий в морозний вечір та з розладами мови.

"На місце прибув екіпаж патрульної поліції Одеської області, де виявив даного громадянина, з'ясував що йому зле, роздягнутий бо йому "жарко" та повторно викликав швидку на адрес", - повідомив Руслан Форостяк.

"Через деякий час патрульні побачили, як до зупинки громадського транспорту біля вокзалу під'їхала карета швидкої допомоги та зупинилась, старший наряду підійшов до них та з'ясував, що вони прибули за їх викликом, пояснив куди під'їхати до особи, що потребує на допомогу, а сам пішки повернувся на місце, де в той час громадянину стало гірше, йому вже робили реанімацію, штучне дихання та масаж серця.

Проте швидка не зрушила з місця, після 20 хвилин марного очікування, поліцейський вдруге підійшов до карети швидкої та досить переконливо пояснив куди треба під'їхати, вже після цього швидка розвернулась та нарешті прибула на місце події, де констатували смерть громадянина", - пише Форостяк.

Як заявив радник голови ГУ НП в Одеській області, під час спілкування поліцейські звернули увагу на неадекватну поведінку бригади швидкої допомоги та запах алкоголю. Медики застосовували нецензурну лайку, намагались палити цигарки в громадському місці та кареті швидкої.

Проліцейські зробили висновок, що працівники "швидкої" просто п'яні. Зазначимо, що вони не реагували на зауваження патрульних та відмовлялися виконувати їхні законні вимоги.

За словами Форостяка, медики почали штовхати та ображати копів, "певно надивившись деяких відео-роликів "активістів" та надихнувшись цим прикладом почали "качати права".

"Враховуючи ситуацію, на місце події викликали СОГ Приморського ВП, і затримали всю бригаду швидкої, а на лікаря та фельдшера, які надали відбивалися від поліцейських, надягли кайданки", - йдеться у дописі.

Після примусового обстеження підтвердилось, що доктор та фельдшер знаходились в стані алкогольного сп'яніння (у фельдшера 2.22 проміле). Водій карети виявився тверезий.

За даним фактом на медиків склали адміністративні протоколи. Їх доставили до Приморського відділку поліції. Наразі вирішується питання про притягнення осіб, в діях яких вбачаються ознаки кримінальних правопорушень до відповідальності (не надали необхідну допомогу особі в безпорадному стані).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні