--> За рік волиняни понад 800 тисяч разів оплатили комуналку через Приват24* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За рік волиняни понад 800 тисяч разів оплатили комуналку через Приват24*

0
6
За рік волиняни понад 800 тисяч разів оплатили комуналку через Приват24*
Протягом 2017 року клієнти ПриватБанку на Волині здійснили понад 800 тисяч платежів за комуналку, не виходячи з дому.

Для клієнтів, які звикли економити не тільки гроші, але й час, ПриватБанк пропонує здійснювати оплату за комунальні послуги через Інтернет-банк Приват24. Завдяки сучасним технологіям процес оплати проходить у кілька кліків.

Такою можливістю активно користуються волиняни. Протягом 2017 року на Волині через Інтернет-банк Приват24 здійснили 683 944 тисячі платежів за комунальні послуги. Ще 136 061 оплата була здійснена через мобільний додаток Privat24.

“Волиняни, як і всі українці, оцінили можливості інтернет-банкінгу від ПриватБанку. Усі необхідні операції і платежі можна зробити швидко і зручно, не виходячи з дому”, - зазначив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Зауважимо, що сплатити “комуналку” клієнти також можуть у терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку. Окрім того, лучани мають змогу здійснити платіж зі свого смартфону за допомогою QR-коду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні