--> У маршрутці «Луцьк-Рожище» пасажир вдарив нетверезого чоловіка, який нікому не заважав | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У маршрутці «Луцьк-Рожище» пасажир вдарив нетверезого чоловіка, який нікому не заважав

5
15
У маршрутці «Луцьк-Рожище» пасажир вдарив нетверезого чоловіка, який нікому не заважав
Під загальне схвалення пасажирів маршрутки «Луцьк-Рожище» чоловік вдарив по обличчі нетверезого дідуся, який не порушував громадського порядку.

Про це повідомляє Район.Рожище.

Чоловік розповів про пригоду, яка трапилася з ним в салоні маршрутного таксі «Луцьк-Рожище».

Лист подається без змін.

"13 січня в маршрутці Луцьк-Рожище, яка їде до автостанції мною були помічені неправомірні дії з боку водія. Ситуація склалась так.

Попереду сидів чоловік, який був в стані алкогольного сп'яніння. Йому років 60. Особливо нічого поганого не робив, головне, ні на кого не нападав. Біля нього сиділа жінка-інвалід, яка вирішила відсісти з невідомих мені причин.

Після чого її колишній сусід хотів їй щось сказати, оскільки жінка пересіла на сидіння яке було попереду, він торкнувся її плеча, щоб вона обернулась до нього. Звичайно, це мені не сподобалось, але оскільки він не хамив і не поводив себе агресивно, я нічого не став робити. Але деякі пасажири вирішили це достатнім для того, щоб висадити чоловіка, про що й стали просити водія.

У ПЕРШУ ЧЕРГУ, ВІН ЛЮДИНА

Водій же, як справжній «герой», вийшов і почав витягувати його за руки. Зауважу, чоловік був явно старшим за нього. І як би там не було водій не має права застосовувати фізичну силу порушуючи цим ряд конституційних прав та принижуючи цим людську честь і гідність. Я зробив зауваження водію, що він перевищує межі своєї компетенції і йому потрібно викликати наряд поліції. Водій сів на своє місце.

Але що вразило найбільше, пасажири почали на мене кричати, що я не захистив жінку-інваліда, а заступився за п'яного. На той момент всі забули, що він в першу чергу людина, чийсь батько та можливо вже і дід. Один з пасажирів на зупинці вирішив себе також відчути героєм. Коли автобус зупинився він вдарив нетверезого чоловіка в обличчя і вийшов.

Хотілось би знайти його та притягнути до відповідальності, але на жаль, навряд чи вийде. Водій навіть не звернув на це уваги, що у нього у транспорті сталося правопорушення.

Також дуже було образливо, що люди мене похвалили б, якби я також почав бити цього чоловіка. А от, коли я його захистив, всі відразу почали словесно нападати на мене.

ТИ ЗАНАДТО МОЛОДИЙ, ЩОБ РОБИТИ ЗАУВАЖНЕННЯ

Сам навчаюсь на юриста на 3-му курсі. Знаю, що так не можна було робити, тому зробив зауваження. А найбільше вразило, коли жінка років за 50 почала акцентувати увагу на тому що я, м'яко кажучи, занадто молодий, щоб робити зауваження.

Хотілось би звернутися до таких осіб та сказати, що деякі люди набагато молодші за вас можуть в чомусь розбиратись краще. А ті, хто робить акцент на вік просто не мають більше аргументів. У мене все", - повідомив небайдужий волинянин.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво, чи вдарив би так званий гeрой п*яного двохмeтрового амбала з явними ознаками агрeсіі?Бо цe ж так *круто*--- вдарити слабшого та щe й втeкти.
Відповісти
Розїзджати пяним в дрова в маршрутках це вже неправильно тому що є збоку діти, молодь , який це є приклад.Та чому пасажири мають дихати перегаром це громадське місце.
Відповісти
Саме в цій зеленій маршрутці Луцьк-Рожище,обидва водії дуже хамовиті Дуже!
Власники ,коли взяли на роботу????інуолм навіть сідати не хочеться ...бо пасажирів вони називають Бидлом...за мої гроші я ще бидло....Неприємно.
Відповісти
Зелена не їде на автостанцію, почнем з цього! І шофери там хороші, подумайте краще як ви себе поводите Пасажири!
Відповісти
В цій маршрутці їздить водій на ім'я Вадим, і ніколи хвмовито себе не поводить, а навіть наоборот є ввічливим та культурним. Так що не треба тут ля-ля, напевне самі щось вчудили, а тепер поливаєте брудом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні