--> На Волині можуть звільнити поліцейського, який побив двох людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині можуть звільнити поліцейського, який побив двох людей

2
0
На Волині можуть звільнити поліцейського, який побив двох людей
На Волині інспектора сектору реагування патрульної поліції можуть відсторонити від посади за побиття двох людей.

Слідчими слідчого відділу прокуратури Волинської області повідомлено про підозру в умисному спричиненні двом громадянам тілесних ушкоджень, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області

Правоохоронець 7 липня минулого року під час виконання службових обов’язків умисно, завдаючи ударів руками і ногами, спричинив двом громадянам тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Триває досудове розслідування. Вирішуються питання щодо обрання правоохоронцю запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То не Капустінський часом?
Відповісти
Трохи про капустинського,взагалі хто його взяв на роботу в поліцію.Не рижков сергій,тоже мені громадський діяч.капустинський колишній вертухай,наркоман,нетрадиційної сексуальної орієнтації,психічно неврівноважений,фальсифікатор постанов!
Що ще потрібно,для звільнення???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні