--> У хірургічному відділенні луцької лікарні зробили капітальний ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У хірургічному відділенні луцької лікарні зробили капітальний ремонт

0
-7
У хірургічному відділенні луцької лікарні зробили капітальний ремонт
У хірургічному відділенні Луцької міської клінічної лікарні зробили капітальний ремонт.

За словами завідувача, у відділенні, де щодня перебуває близько півсотні пацієнтів, капремонт не робили більше десяти років, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



У деяких палатах ремонт триває і досі. Тому і підрахувати, скільки всього грошей витратили на це − поки що у лікарні не можуть. Розповідають лише, що грошима допомагали в основному спонсори.

Загалом ремонт тривав близько року. Вирішили звичайний графік роботи не переривати, тож пацієнти були змушені примиритись із гуркітом перфоратора.

Відділенням хірургії ремонт не завершиться. Найближчим часом хочуть відремонтувати відділення ендоскопії, зайнятись ремонтом ліфтів та лабораторії. Кажуть, що своїми силами це зробити не зможуть, тому проситимуть додаткових грошей у міської влади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні