--> На Волині – понад три мільйони тон сміття, яке не можна вивозити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині – понад три мільйони тон сміття, яке не можна вивозити

1
6
На Волині – понад три мільйони тон сміття, яке не можна вивозити
На території Волині знаходиться понад 3 мільйони тон сміття, яке знаходяться на оформлених чи неоформлених сміттєзвалищах.

Про це йшлося у вівторок, 16 січня, під час круглого столу «Перспективи розвитку співпраці між Луцьком та навколишніми сільськими радами».

Під час зустрічі мешканка Прилуцької сільради зауважила, що в Україні 1 січня запровадили роздільний збір сміття. Натомість у селі немає спеціальних сміттєвих контейнерів.

«У нас є ліс, де люди відпочивають, але немає куди його викидати, люди його там лишають, виносять на зупинки і це виходить бардак», - повідомила вона.

Своєю чергою, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик наголосив, що «поставити контейнери – не проблема», але люди повинні розуміти, чому вводять таку систему.

«На території області – 3 мільйони тон сміття, які знаходяться у оформлених чи неоформлених сміттєзвалищах. Його не можна вивезти, бо там газ шкідливий виділяється та інші моменти.

Ми домовилися, що протягом січня одна компанія зробить на території області аудит всіх сміттєзвалищ, щоб бачити, що там викидають, чи роздільно чи ні», - розповів він.

Очільник Волині пообіцяв поставити у Прилуцькому три контейнери для роздільного збору сміття.

«Побачимо, як наші люди віднесуться до цього», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що значить: побачимо, як люди поставляться? Потрібно вже зараз людей інформувати та проводити роз'яснення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні