--> Навколо Луцька відремонтують об’їзну дорогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Навколо Луцька відремонтують об’їзну дорогу

1
-3
Навколо Луцька відремонтують об’їзну дорогу
У 2019 році планують зробити капітальний ремонт об’їзної дороги навколо Луцька.

Про це йшлося у вівторок, 16 січня, під час круглого столу «Перспективи розвитку співпраці між Луцьком та навколишніми сільськими радами».

За словами сільського голови Прилуцького Валентина Арчибасова, у сільради через брак коштів є багато проблем, зокрема, й з будівництвом та капітальним ремонтом доріг. Він повідомив, що у 2016 році на ці потреби витратили 2,5 мільйона гривень, у 2017 році – 5,5 мільйона гривень.

«Усе, що знаходиться у 15 кілометрах поблизу міста Луцька – це в найближчому майбутньому буде Луцьк. Для мене важливо, щоб обласний центр мав потужну економіку. Коли ми говорили з паном Арчибасовим (ред. – сільський голова Прилуцького), то у першу чергу говорили про партнерство.

Питання мають вирішувати спільно з міською владою. Люди мають бачити, що міська влада хоче співпрацювати», - наголосив запрошений на зустріч голова ОДА Володимир Гунчик.

За його словами, наступного року запланували зробили ремонт об’їзної дороги навколо Луцька від вулиці Львівської до Княгининка.

«Як буде виглядати, коли ми Прилуцьке залишимо без дороги? Люди будуть сміятися. Неважливо, яка буде частка співфінансування, але це треба робити. Таким чином ми розвантажимо місто і не дамо псувати дороги», - наголосив Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
давно треба думати . робити обїздну дорогу Маяки г Полонка дубенська
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні