--> Лучани скаржаться на водіїв луцьких маршруток | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани скаржаться на водіїв луцьких маршруток

12
1
Лучани скаржаться на водіїв луцьких маршруток
Лучани подали 19 звернень, у яких скаржилися на роботу маршруток.

Про це йшлося у вівторок, 16 січня, під час оперативної наради в стінах Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як повідомила, що в групу оперативного реагування надійшло 19 звернень лучан, які скаржилися на роботу маршрутних автобусів.

Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху.

«Скаржилися і на відсутність навігаторів у маршрутах №4, 9а, 17, 22, 23, 24, 26, 26а, 31, 33 та 47», - розповіла директорка департаменту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Група оперативного реагування?Для чого вони штани протирають і платню отримують.Результат їх роботи-нуль.
Відповісти
Ну це ще нічого скоро постане питання про підняття вартості проіізду...
Відповісти
І ШО!??? Задрали вже! Скільки можна людям скаржитись, писати і.т.д. Робіть хоть щось! Вони всіх десь мають, зато як ціни піднімати то всі в один голос верещать як різані. 15 січня на 47 маршруті цілий день був ввімкнений всього один навігатор, а ввечорі і той пропав.
Відповісти
Миронюка підвищили за його працю в транспортному, ще проїзд підняти до 5 гр.і перестануть жалітись на маршруткі. ХА ХА ХА. БРЕД П***ІТ.
Відповісти
31 маршрутку вчора люди чекалои біля Нової Лінії щоб їхати в центр від 9.45 до 11.00 і її не було, не знаю як далі, бо мене підвезли знайомі, мороз був десять градусів, в протилежну сторону за цей час проїхало три 31.Що за знущання над людьми, і якого біса ви там сидите, нешановні чиновники,якщо нічого зробити не можете, окрім як тільки скарги констатувати!
Відповісти
Де подівся коментар про те що вчора вранці на холоді 31 маршрутку довелось чекати більше ніж півтори години, коли за той час в протилежну сторону проїхало їх три, навігатори були вимкнені. Ця картина полвторюється постійно, відтоді як підняли квитки до 4 грн, скаржимось постійно на гарячу лінію 1580, а толку нуль!!!!
Відповісти
Шановнi, Вам як не зроби всерiвно недобре!!!Самi пишете мороз -10,маршрутки теж замерзають!!!Вчора одна в фейсбуцi пише за маршрутку номер 4,яка iхала з вiдкритими дверима,АЛЕ Ж IХАЛА!!!!!!
Відповісти
в сторону Ковельської проїхало три автобуси і воді їдобре бачили, що на зупинках стоять і мерзнуть люди, а назад жоден автобус не повернувся, бо вони як тільки доїхали до кінцевої так і замерзли там намертво, так? Чому всі інші маршрутки не позамерзали, 12, 15, 251,(це з тих які впали в око) їздили як зазвичай. нгезважаючи на мороз?
Відповісти
ДЕ ДЕ подівся коментар бояться ,що скоро водіїв будуть пі***ти ,от і їздять гуськом ,щоб не набили.
Відповісти
26а маршрутку проконтролювати будь-ласка, вона на рейсі одненька їздить до міжрайбази, а їздить все-одно через *опу! Рейсів всіх не роблять , навігатор непрацює!
Безлад. Їздять і за кермом по телефону розмовляють, двері забувають закрити ( водії Ігор та Роман)
Відповісти
Увага! Щойно, навіть сьогодні 16.01.2018 живий приклад, маршрут 26а о 19:28 годині біля ЦУМа з'їхав з рейсу, від зупинки міжрайбаза вишків - доїхав до універмагу і з вулиці Винниченка повернув на проспект Волі. Все, далі люди повинні мерзнути, бо вони незнають ( за кермом був водій Ігор) Совісті ні грама, в такий мороз люди даремно будуть мерзнути і чекати, і діти(
Відповісти
З маршрутом 9а ситуація не краща. Навігації більшість не включає, з рейсу заїжджають, після 20:00 добратися проблема.... Водії в салоні курять, на зауваження хамлять..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні