--> Назвали ТОП-10 нардепів-прогульників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали ТОП-10 нардепів-прогульників

5
5
Назвали ТОП-10 нардепів-прогульників
У Комітеті виборців України назвали ТОП-10 депутатів-прогульників, які у 2017 році не з’являлися на пленарні засідання Верховної Ради.

Прізвище цих парламентаріїв оприлюднив аналітик Комітету виборців України Денис Рибачок на прес-конференції у понеділок, -
повідомляє Укрінформ.

"Так серед них: Євген Бакулін, Дмитро Добкін, Дмитро Ярош, Михайло Добкін, Іван Фурсін, Віталій Чепинога, Геннадій Бобов, В’ячеслав Богуслаєв, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко", - сказав Рибачок.

За його словами, такий висновок КВУ зробив на основі інформації за даними реєстрації участі нардепів на засіданнях ВР.

Рибачок зазначив, що якщо ж говорити про те, як ходять на роботу представники тих чи інших парламентських сил, то члени фракцій "Народного фронту" та БПП були найактивнішими, а пасивними — представники "Волі народу".

Що ж стосується опозиції, то вона є аутсайдером за показниками активності роботи ву Верховній Раді та відвідуваності.

"І це взагалі піднімає питання роботи опозиції в ВР, тому що ми можемо розуміти, що опозиція не хоче йти на контакт із владою і голосувати за ті чи інші політичні закони, але коли фракція опозиції просто не приходить на пленарні засідання Верховної Ради, то це означає, що вони не виконують свої прямі конституційні обов'язки", - наголосив експерт.

На думку представника КВУ, варто було б посилити санкції щодо депутатів-прогульників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дмитро Ярош---ГАНЬБА Правому сектору!!!!!
Відповісти
Уйобкам - кнопку під дупу !..
Відповісти
Ярош і Ко. - вилупки, що перетворили країну у руїну, а працювати і відновлювати не хочуть! Люди думайте що робите і за ким йдете!!!
Відповісти
Напрошується питання про доцільність подальшого функціонування теперішнього скликання.І чи потрібно нам стільки депутатів,і може пора ввести відповідальність за прогули,аж до складання депутатських повноважень!!!
Відповісти
Палиця був такий самий,якщо не гірше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні