--> На заробітках у Польщі загадково зникла українка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заробітках у Польщі загадково зникла українка

0
-5
На заробітках у Польщі загадково зникла українка
У Польщі зникла 43-річна українка Олена Татаріна, яка проживала у Варшаві під час заробітків.

Її сестра Наталія розповіла, що зникла жінка ще місяць тому, коли пішла з дому і просто не повернулася назад, – повідомляє ТСН.

“Вона (Олена Татаріна, – ред.) проживала зі своїм чоловіком у Польщі у Варшаві. Вони разом поїхали туди на заробітки. Разом вони у шлюбі вже понад 20 років. Ми все це дізналися з його слів. Він нам сказав, що вона не взяла з собою ні телефону, ні документи, ні гроші та просто не повернулася”, – розповіла Наталія.

За словами сестри, це сталося рано вранці, у той час чоловік Олени нібито ще спав та не бачив, як вона пішла з дому. Згодом він розповів, що жінка пішла в синій куртці та спортивних штанях. Тоді родичі подумали, що, можливо, подружжя просто посварилося, і незабаром жінка повернеться, проте пройшов місяць, а Олени немає.

“Ми тоді одразу подумали, що, може, посварилися між собою, бо чоловік випивав, і, можливо, вона пішла та ще повернеться. Взагалі ми дізналися, що сестра зникла, коли Людмила (одна із сестер) поїхала до Польщі, а так, чоловік зовсім нам нічого не сказав, тому це також дивно”, – додала вона.

За словами сестри зниклої жінки, спочатку польська поліція взагалі не хотіла братися за цю справу. Вони спочатку сказали родичам, що Олена повернеться, потім, що вона десь п’є і згодом прийде додому. Зрушень ніяких не було, поки українське посольство не направило запит до поліції, і лише тоді вони відкрили провадження: “І ось тільки у цю суботу (13 січня – ред.) поліція прийняла мою заяву і відкрила кримінальну справу. Це вже більше місяця пройшло”.

Родичі зниклої Олени сподіваються, що це просто сімейна сварка, а жінка просто тимчасово пішла з дому, але таким чином, вона мала б забрати свій телефон, паспорт або хоча б гроші.

“Вона нічого зовсім з собою не взяла. Може, це він їй щось зробив, чи вдарив, чи вона втратила пам’ять. Але це все наші здогадки, не більше”, – розповідає сестра.

Олена працювала прибиральницею у Варшаві у якогось чоловіка. Але достовірно не відомо, на кого вона працювала і де саме це було.

Окрім сестер, пошуками Олени ніхто не переймається, ані чоловік, ані її власні дорослі діти, яким вже понад 22 роки і вони мають власних дітей.

Наталія зверталася до МЗС України та надіслала вже два листи. Проте у міністерстві нічого не відповіли, лише згодом у розмові телефоном сказали, що взяли на розгляд це повідомлення.

Журналісти зв’язалися з Посольством України в Республіці Польща, де повідомили, що дійсно отримували листа від родичів зниклої жінки. Своєю чергою, вони відправили офіційний запит до польської поліції. На жаль, на хід розслідування посольство вплинути не може, тому слід просто очікувати на результати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні