--> Жінка, яку збила у Луцьку маршрутка, пережила вже чотири операції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка, яку збила у Луцьку маршрутка, пережила вже чотири операції

0
6
Жінка, яку збила у Луцьку маршрутка, пережила вже чотири операції
Водійка тролейбуса 38-річна Богдана Михальська, яка півтора місяця тому потрапила під колеса маршрутки, ще й досі у лікарні: жінці вже зробили чотири операції, попереду ще – тривала реабілітація.

При цьому жінка проявляє неабиякі стійкість та силу волі, – повідомляє Волинська служба новин.

Нагадаємо, аварія сталася 6 грудня поблизу прохідної луцького ДЕПО.

Богдана Михальська пригадує, як усе сталося.

“6 грудня вранці о 6-й годині 20 хвилин я вийшла з маршрутки і пішла на роботу у ДЕПО, де з 2005 року працюю водієм тролейбуса. Бачила, як мені на зустріч виїхала маршрутка "Луцьк – Голишів", водій якої біля ДЕПО різко розвернувся, вочевидь, вирішив заїхати на оглядову яму. Коли він розвертався і здавав назад, то збив мене, вдарив у спину. Я лише відчула, що падаю і встигла крикнути «Стій!». Однак було вже пізно, він переїхав мені ногу”, – розповідає Богдана.

Швидка і поліція приїхали за лічені хвилини. Першу допомогу потерпілій надав сам водій маршрутки. Допомагав йому лікар з ДЕПО.

“Біль був просто несамовитий, я кричала майже на всю Гнідаву. Мене госпіталізували в міську лікарню. На диво, перелому не було, однак м’язи на нозі геть розлізлися. Першу операцію мені зробили вже на другий день – чистили м’язи. На другій операції мені пересаджували на ногу свинячу шкіру. На третій пересаджували мою шкіру зі здорової ноги. І 12 січня зробили четверту операцію – ще «долатували» шкіру”, – продовжує розповідь потерпіла.

На водія маршрутки Богдана заяву в поліцію не подавала. Лише попросила його, аби покривав витрати на лікування, адже вона практично сирота, і чекати на допомогу нізвідки. Мама її померла кілька років тому, батько лишив їх давно. Операції і щоденне лікування забрали чимало грошей, і попри те, що водій дав понад 23 тисячі гривень, Богдана уже власних грошей витратила 15 тисяч гривень.

У лікарні їй доведеться провести ще щонайменше 2 місяці, далі на неї чекає тривала реабілітація. Раніше без наркотичних препаратів молода жінка через несамовитий біль не обходилася, зараз – на знеболюючих.

Постраждала потребує фінансової допомоги, адже, попри її сильне бажання якнайшвидше повернутися до роботи, така можливість чекає на неї ще не скоро.

Карта ПриватБанку: 4149497858917273 Муравінець Оксана Анатоліївна (рідна сестра потерпілої).

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні