--> На Волині зловили одесита, причетного до банди грабіжників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зловили одесита, причетного до банди грабіжників

0
-5
На Волині зловили одесита, причетного до банди грабіжників
Біля села Звірів, Ківерцівського району, зловили одесита, який перебував у розшуку. Його підозрюють у причетності до банди грабіжників.

У неділю, 14 січня, зупинили автомобіль «Opel Vectra». За кермом перебував 27-річний одесит. Під час перевірки його особи поліцейські з’ясували, що громадянин перебуває в розшуку, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

До того ж, у чоловіка не було посвідчення водія та документів на машину.

За інформацією Вісник+К, мова про Андрія Познякова, голову ГО «Військово-патріотичний клуб «Айдар» міста Одеси. Чоловік є учасником АТО.

Познякова підозрюють у причетності до банди грабіжників, яка нападала на іноземних бізнесменів на Одещині. Чоловік знаходився на цілодобовому домашньому арешті, але згодом зник.

Зрештою, поліцейські склали на нього адмінпротокол за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та передали до ГУНП в Одеській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні