--> Тринадцятирічна дівчинка з Луцька - наймолодший книжковий блогер України. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тринадцятирічна дівчинка з Луцька - наймолодший книжковий блогер України. ВІДЕО

1
13
Тринадцятирічна дівчинка з Луцька  - наймолодший книжковий блогер України. ВІДЕО
Тринадцятирічна Софія Павловська з Луцька має свій канал на Ютубі і знімає відео про прочитані книги.

На каналі тринадцятирічної дівчини уже тридцять шість відео, є такі у яких більше восьмиста переглядів, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

"Спочатку я дізнаюся трохи про автора, щоб мені на що орієнтуватися по книзі, потім читаю книгу і знімаю відео", - каже Софія Павловська.

Відеооператор − мама дівчинки. Вона разом із донькою відвідує майже усі літературні події України. Серед наймасштабніших − Форум Видавців у Львові та Книжковий Арсенал у Києві.

"Спочатку це було з меншим ентузіазмом, але пізніше ми познайомилися з буктюберами, які також мають свої канали, вона з ними потоваришувала. Це стало стимулом, вона побачила, що і дорослі таким займаються", - каже мама дівчинки Лариса Павловська.

Лариса додає, буктюб − хороший стимул для читання, за рік дівчина прочитала більше сімдесяти книжок, декотрі з них мають понад шістсот сторінок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росте усесторонньо розумна дитина. Тим паче - цікавість до книг і читання в наш "компютерний" час. Дай, боже, їй наснаги, здоровя і сил на таку гарну справу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні