--> У центрі Луцька стукнулися легковик і маршрутка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька стукнулися легковик і маршрутка

5
4
У центрі Луцька стукнулися легковик і маршрутка
У центрі Луцька зіткнулися легковик Опель та маршрутка №12. В Опеля відлетів бампер.

Аварія трапилась близько 9-ої години ранку на повороті на вулицю Богдана Хмельницького.

Навпроти готелю "Україна" легковий автомобіль Опель в'їхав в маршрутний автобус №12. Автомобілі зазнали пошкоджень, зокрема в легковика відлетів бампер.

На щастя, в аварії ніхто не постраждав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якби проїзд вже був по 5 гривень-такого б не сталося
Відповісти
в дупу проїзд по 5 грн? за що? коли піднімали до 4 грн., то обіцяли "золоті гори", а найперше що маршрутки будуть їздити по графіку з інтервалами 15хв, в крайньому разі 20 хв. Може десь так і їздять, але та сто разів проклята 31 маршрутка вже вимотала всім жили. Чиновники від транспорту, ви можете щось зробити чи в професійному плані ви цілковити імпотенти, що ви не можете дати ладу з цим маршрутом? Те, що зазвичай, коли в центрі чекаєш цю маршрутку щоб доїхати до Нової лінії - єдине сполучення, то інші маршрутки в інші напрямки по три рази попроїзджають, вже звично, але бувають випадки, коли вже слів нема, сьогодні вранці від 9.45 до 11.00 від зупинки Нова Лінія в центр не було жодної 31 маршрутки,хоча в протилежну сторону проїхало три, це на 10 градусному морозі стояли люди і чекали, бо не у всіх є здоров"я фігачити близько двох кілометрів через міст "до цивілізації". Не знаю, скільки ще її там не було, бо мені пощастило - підвезли знайомі. То про які б..ть 5 грн, може йти мова?!
Відповісти
Я в шоці з цих коментаторів.На городі бузина, а в Києві дядько.Тим більше,що маршрутка по головній їхала.
Відповісти
вийди з шоку, в шоці він, умнік. Щоб ти знало, у всіх владних структурах є люди, що займаються моніторингом того що пишуть і показують ЗМІ, а також громадської думки, тобто тих самих коментів, то якщо зайвий раз прочитають про бардак, що робиться, то шкоди від того нікому точно не буде і тобі персонально теж.
Відповісти
І що не на бляхах? Як то так'
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні