--> У Нацполіції виступили за створення відкритого реєстру педофілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нацполіції виступили за створення відкритого реєстру педофілів

0
-2
У Нацполіції виступили за створення відкритого реєстру педофілів
У Національній поліції України виступили за створення відкритого реєстру педофілів.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, - інформує Depo.ua.

"Ці збоченці знищують наше майбутнє. Відповідальність за їх дії згідно чинного законодавства настільки гуманна, що дозволяє робити їм це знову. На часі внесення змін щодо посилення відповідальності за статеві злочини проти малолітніх та запровадження відкритого реєстру педофілів. Буду це повторювати та закликати законотворців до тих пір, поки це не станеться", – йдеться у повідомлені.

За словами Аброськіна, тільки за добу зафіксовано два факти знущання над дітьми.

Водночас 4 січня декан факультету підготовки фахівців для підрозділів по боротьбі з кіберзлочинністю та торгівлею людьми ХНУВС В'ячеслав Марков створив петицію на сайті президента України щодо створення єдиного реєстру осіб, які вчинили злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності неповнолітніх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні