--> Як лучани запалювали з відомим Олегом Скрипкою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як лучани запалювали з відомим Олегом Скрипкою

2
0
Як лучани запалювали з відомим Олегом Скрипкою
В рамках дводенного міжнародного етно-фестивалю «Різдво у Луцьку» у неділю, 14 січня, в обласному центрі Волині колядував відомий український співак Олег Скрипка.

До Луцька рок-музикант та вокаліст завітав з музикантами проекту «Le Grand Orchestra». Артистам доручили завершити фестиваль, який впродовж двох днів зібрав у центрі Луцька чимало містян та гостей міста.


Варто відзначити, що на виступ Скрипки прийшло чимало поціновувачів його творчості, а відтак центр міста став, таким собі, танцмайданчиком, де кожен відривався під драйвові пісні Скрипки.

Вийшли на сцену артисти після громадської акції «Спільна коляда», а виступ почали відомою колядкою «Добрий вечір». Хоч звучала пісня дещо в іншому акомпанементі, лучани охоче підспівували, бо ж композицію вважають однією з найвідоміших українських колядок.


А щоб зігріти лучан у морозний вечір, Скрипка заспівав французьку пісню «Tombe La Neige». Не менш зігріваючою була усім знайома «Галю приходь».

«Зі святом! Щастя усім! Здоров'я! Процвітання вашому краю! Я завжди радо буду приїжджати в Луцьк», - привітав усіх зі сцени Олег Скрипка та заспівав «Щедрик, щедрик, щедрівочка».

Згодом лучани відривались «на повну» під пісню «Весна» та «Святий вечір».

Протягом усього вечора усі, хто прийшов на Театральний майдан, невтомно кричали музикантам «Молодці!», а насамкінець попросили заспівати «на біс».

Пропонуємо переглянути фотозвіт з колядування Олега Скипки з Le Grand Orchestra у Луцьку.

Текст: Анастасія КАЧИНА
Фото: Ірина КАБАНОВА





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так , Скрипка - молодець .Настрій підняв .Було весело , а ярмарки небуло .Смерділо самогонкою , чи поганою медовухою .Ще такого не було бардаку !
І муніципальна поліція цей розлив оберігала .
Відповісти
Як на мене, то за фестиваль «Різдво у Луцьку» повинно бути соромно управлінню культури - провели як називається для галочки. Іноземні делегації колядували для голубів. Що значить немає господаря в місті!!! Де майстри, де лучани, де ярмарка, де святковий найстрій
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні