--> «Я кабан у пошуку трюфелів»: визначили найгірший опис сексу в українській літературі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я кабан у пошуку трюфелів»: визначили найгірший опис сексу в українській літературі

0
1
«Я кабан у пошуку трюфелів»: визначили найгірший опис сексу в українській літературі
У Києві вручили антипремію "Золотий хрін" за найбільш недолугий опис сексуальної сцени в українській літературі.

Переможцем став Любко Дереш із романом "Спустошення", - пише Gazeta.

"…я вже гарячий, як залишений на вогні японський теппан, тільки бери й кидай на мене м'ясо, і нехай воно карамелізується. Ти — схожа на олію. Коли тебе нагріти, ти розливаєшся у мене під руками, розтікаєшся під пальцями, змочуючи мене по лікоть жирною змазкою, так, наче я повинен приготувати зараз в тобі цілого кабана. Я — кабан у пошуку трюфелів. Розриваю рилом твоє коріння, рохкаючи від задоволення, ідучи на запах", - написав Дереш у своєму новому романі.

Серед інших претендентів на отримання "Золотого хрону" були Іван Байдак, Василь Шкляр, Наталка Сняданко, Олександр Михед, Сашко Завара, Олесь Барліг та Євгенія Чуприна.

"Сцени сексу у кожному з цих творів геть їх не покращували, не несли в собі нічого. Були щоб бути. Більш того, вони додавали текстам хіба що комічності. Я очікую, що сцени сексу мають принаймні дещо занурювати у якийсь чуттєвий стан, а не викликати регіт", - каже журналістка і член журі антипремії Тетяна Микитенко.

Премію "Золотий хрін" її організатори планують зробити щорічною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні