«Вконтакте» опинилася у списку найбільших піратських ресурсів

1
-5
«Вконтакте» опинилася у списку найбільших піратських ресурсів
Російська соціальна мережа "Вконтакте" була включена в список найбільших піратських ресурсів, підготовлений апаратом представника США на торгових переговорах.

Про це стало відомо у суботу, 13 січня, інформує УНІАН.

Як пише DW, в минулому році соцмережа також згадувалася в списку.

Як випливає з доповіді відомства, "Вконтакте" сприяє поширенню файлів, що порушують авторські права. У той же час в апараті представника США на торгових переговорах позитивно відзначили кроки, які компанія зробила для припинення піратської діяльності.

Зокрема соцмережа в 2016 році підписала угоди з великими записувальними компаніями, істотно обмежила сторонні додатки, що дозволяють скачувати файли з сайту, а також "експериментує з новими технологіями розпізнавання вмісту".

Проте зараз "Вконтакте", як і раніше, залишається "центром контрафактної діяльності", вважають у відомстві.

Соцмережа буде знаходитися в списку до ого часу, поки не почне вживати заходів щодо захисту всіх правовласників, а не тільки тих, з ким у неї укладені контракти.

Крім "Вконтакте", у списку з 25 ресурсів опинилися й інші сайти з російськомовною аудиторією. Серед них - торрент-трекер "Рутрекер", онлайн-кінотеатр Kinogo і сервіс по прослуховуванню музики mp3va.

Також у реєстр потрапив і популярний в Німеччині стрімінговий сервіс Movie4k.

У щорічний список піратських ресурсів апарат представника США на торгових переговорах включає особливо помітні ресурси, які сприяють недобросовісній конкуренції з продуктами, виробленими в США.

Включення в цей список не тягне за собою ніяких санкцій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Включена до списку, бо російська. Була б американська - не включили б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні