Водій п'є каву - люди мерзнуть: пасажирів обурила поведінка ківерцівських маршрутників

12
-1
Водій п'є каву - люди мерзнуть: пасажирів обурила поведінка ківерцівських маршрутників
Пасажири маршрутки "Луцьк - Ківерці" обурюються, що змушені були цілу годину мерзнути на автостанції у Ківерцях, очікуючи маршрутку. Тим часом за графіком автобуси мають курсувати кожні 20 хвилин.

Про це написала у Фейсбуці Аня Бліннікова.

"Згідно із графіком, про який ходять у Ківерцях легенди, маршрутки мають ходити кожні 10-15 хвилин. У вечірні години - через 20 хвилин.

Сьогодні, 13 січня, маршрутки не було годину. Про те, що у вихідні в маршрутчиків особливий графік, ніхто з ківерчан не знає, я впевнена, крім самих водіїв", - йдеться у дописі.

За словами пасажирки, годину - з 19-ї до 20-ї - у 10-градусний мороз люди тупцювали і мерзли на зупинках, на автостанції у Ківерцях, поки автобус стояв із протилежного боку дороги, а його водій пив каву.

"Бо ж бачте, згідно ЙОГО графіку, він виїзджає за півгодини, перед ним має бути маршрутка. Тож хай люди її чекають на морозі", - зазначає Аня Бліннікова.

"Є люди, а є ківерцівські маршрутчики. Це окрема каста, на яку не має впливу ніхто- ні влада, ні ківерчани, ні правоохоронці, ні антимонопольний", - зазначає вона.

Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще сьогодні поламалася маршрутка 107 на сєліку,водій не довіз до автостанції і не повернув грошей.то з Луцька 14 грн.плюс ще 4 по місту
Відповісти
Ви подякуйте що вони на роботу виходять після тієї гризні, яку ви за кожну гривню влаштовуєте
Відповісти
А за що дякувати?
За відсутність квитків, брудний салон і шансон на всю гучність?
Відповісти
Купи маршрутку і не мерзни
Відповісти
Вилити каву на голову
Відповісти
ти певно вже купив?
Відповісти
А чому обурюватися? Не його вина, що не було попередньої маршрутки. То чому він мав їхати раніше? А інші обурювалися б, що немає маршрутки на його годину.
Відповісти
Якщо не його графік то правильно робив що чекав. Він жеш не винуватий що перед ним ніяких маршруток не було!!! А якби раніше поїхав то Колегі цого загризли за таке.
Відповісти
Люди, а ви пробували їздити замість водія маршутки? Ні? То чому ви тут робите скандал, в кожного з них є графік і він не має права поїхати раніше,підняли проїзд до 14 грн,так вибачте це не водії вирішують і не вони затверджують ці документи,чому ви спираєте все на водіїв?,йдіть вище,дзвоніть по вказаним номерам в маршутках,та й почніть з себе,і дивіться краще за собою!
Відповісти
згадав за графік! То чого вони його не дотримуються?
то одна за одною ганяють навперегонки, то годину нема?
Відповісти
Та й ціноутворення незрозуміле. Захотіли підняти ціну проїзду, нікого не питаючи, підняли! Де адміністрація району? Антимонопольний комітет врешті? І ніхто перевізників не контролю!
Відповісти
-Зауваження слушне.Особливо це стосуеться маршруту 103.Скільки автомобілів на лініі,вам навіть ворожка не скаже.Замість 6-7 іх іздить 3-4 і в кожного свій графік.До водіів-яке питання?Він іздить по графіку і молодецьПитання де інші і хто це контролюе.Крім "сапогівського",який іздить нормально,решту хто як хоче.23 чи 24 грудня -розрив був майже 2 год. І це постійно.Не хочуть іздити- відмовляйтесь від маршруту. Я думаю що головне питання- ці маршрутки е,чи іх немае.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні