У польській компанії пояснили, чому українців «вирізняли» формою іншого кольору

0
5
У польській компанії пояснили, чому українців «вирізняли» формою іншого кольору
У польській компанії Lindab робітників з України вирізняли формою іншого кольору. Фірму звинуватили у прояві дискримінації. Проте керівництво каже, що це - ефективний спосіб організації роботи.

Відповідну заяву компанія розмістила на офіційному сайті.

Нагадаємо, на польській фірмі Lindab працівники з України носять уніформу іншого кольору, ніж поляки. Антирасистське об’єднання Nigdy więcej («Ніколи більше») назвало це порушенням.

Тим часом у компанії пояснюють, що одним із способів забезпечення ефективності та безпеки на робочому місці є використання різних кольорів захисного одягу для полегшення швидкої ідентифікації. Наприклад, бригадири можуть носити червону сорочку, а техніки - зелену.

До того ж у компанії близько року виникли проблеми, бо не всі володіли польською мовою. Відтак встановили правило: співробітники, які не розмовляли по-польськи, незалежно від національності, повинні носити іншу футболку.

"Звичайно, ми вже звернулись до юридичної консультації, щоб переконатись, що це рішення не суперечить антидискримінаційним законам", - заявляють у компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні