Екс-очільник волинської «швидкої» розповів, чому звільнився

6
-4
Екс-очільник волинської «швидкої» розповів, чому звільнився
Екс-керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц розповів, чому звільнився з посади і чи подаватиме свою кандидатуру на конкурс очільника «швидкої».

«Я сам пішов із посади. Свою кандидатуру пропонувати не буду. Це дуже важка робота, просто жах наскільки. Забагато клопотів як на мій вік. Я зараз себе спокійно почуваю», - поділився Олег Куц.

За словами Олега Куца, він не виключає варіанту, що в майбутньому працюватиме в сфері медицини.

Варто додати, що з грудня 2017 року виконує обов’язки головного лікаря закладу заступник з медичної частини Валентина Ревуха. Однак конкурс на посаду очільника «швидкої» донині не оголосили.

«Мені незрозуміло, чому конкурс на заміщення керівника досі не оголосили. У всіх оголошують, а там немає. Питав у своїх працівників, вони теж нічого про це не знають. Мені дивно, чому у всіх установах так, а тут інакше», - зауважив екс-керівник «швидкої».

В. о. головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Валентина Ревуха про конкурс також нічого не чула. Немає відповідного проекту рішення й на сайті обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, лукавить! Палиця попросив, та й усе...
Відповісти
ну по-перше: не попросив, а змусив
по-друге: свою людину туди хоче УКРОП
Відповісти
Є кандидат - укроповець з Млинівського р-у сусідньої області, дуже незручний чоловік
Відповісти
Він заступник в ЦРЛ чи голови РДА з питань медицини
Відповісти
Куц злодій і брехун,подивіться скільки він квартир має і будинків,посадити його треба!!!!
Відповісти
Це дрібниці,там як добре копнути.....і за кордоном є нерухомість,питання тільки звідки такі багатства при скромній зарплатні????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні