Настільні ігри - вдалий «тандем» розваг та користі*

0
12
Настільні ігри - вдалий «тандем» розваг та користі*
Таке хобі, як настільні ігри, стає усе більш популярним. Адже завдяки їх величезному різноманіттю знайти цікавий сюжет саме для себе може кожен. Окрім того, настільні ігри - це чудовий спосіб весело провести час із сім'єю та друзями, не витрачаючи зайвих грошей та навіть не виходячи із дому.
Настільні ігри корисні й для діток: тренують пам'ять та увагу, навчають нового у ненав'язливій формі, розвивають нові якості та відкривають приховані здібності. І це все - лише маленький перелік переваг настолок. Давайте розглянемо їхні «плюси» більш детально.

Чому варто грати в настільні ігри?

Якщо ви вагаєтесь, чи варто обирати для себе таке заняття як настільна гра, то вам варто обов'язково ознайомитися із його позитивними сторонами. Чому лише з позитивними? Бо негативних справді немає!

Отже, настолки:
1. Допомагають розслабитись. За допомогою настільних ігор ви зможете відволіктися від повсякденних турбот та відпочити після напруженого робочого дня. Невелика кількість часу, проведеного за цим заняттям, - і ваш настрій суттєво покращиться.

2. Безпечні для зору, на відміну від комп'ютера, телефону та інших гаджетів, які зазвичай є нашими «супутниками» не лише у робочий час, а й на дозвіллі.

3. Позитивно впливають на концентрацію уваги, що буде особливо корисним для тих, хто не може довго займатися однією справою.

4. Сприяють комфортному спілкуванню у колі близьких людей. За захопливим ігровим процесом і розмова протікає веселіше - можете переконатися у цьому на власному досвіді.

5. Можна брати з собою у поїздку. Більшість коробок з настільними іграми мають дуже компактні розміри. А це означає, що ви можете брати їх собою у відпустку та грати навіть у поїзді чи літаку.

6. Мають невисоку вартість. Оскільки середньостатистична настільна гра коштує доволі бюджетно, ви зможете регулярно поповнювати свою колекцію новими та цікавими екземплярами: це не стане «ударом» для гаманця.

7. Також настолки - розвага, яка актуальна незалежно від погоди та пори року. Адже навіть якщо за вікном сніг та холод, ви можете зібратися с близькими людьми у затишній кімнаті та гарно провести час усі разом.

Настільні ігри: найпоширеніші види

Серед велетенського розмаїття настолок важливо знайти цікавий варіант саме для себе. Тому варто орієнтуватися у їх видах. Пам'ятайте: різні настільні ігри спрямовані на певну вікову групу та розраховані на певну кількість учасників. Це варто врахувати в першу чергу.

Також настолки діляться за жанрами та спрямуванням: можуть бути як суто розважальними, так і навчальними чи «на логіку». Оберіть вид, який сподобається вам та вашій сім'ї, і ви зможете провести не одну годину, занурившись у цікавий та захопливий ігровий сюжет.

Чи можна придбати настолки онлайн?

Безперечно! Купити настільні ігри, не виходячи із дому, можна в інтернет магазині «Букля». Там знайдуться абсолютно різноманітні настолки: починаючи від нескладних ігор для найменших і закінчуючи справжнісінькими головоломками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Kozak System виступить у Промені* Kozak System виступить у Промені*
16 вересня, 2018, 11:41
0
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні