«Хана фестивалю»: з оргкомітету Бандерштату пішла багаторічна керівниця

9
14
«Хана фестивалю»: з оргкомітету Бандерштату пішла багаторічна керівниця
Виконавчий директор Бандерштату Марина Хромих, яка працювала в оргкомітеті фестивалю з 2010 року і фактично очолювала його, звільнилася зі своєї посади.

Про це написала Марина Хромих на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Прийняла важливе рішення - 2017-й став останнім роком, коли я працювала в оргкомі фестивалю Бандерштат. Співоргом фесту я стала починаючи з 2010 року", - йдеться у дописі.

Марина Хромих зазначила, що за час проживання у Луцьку, місто стало для неї рідним.

"За цих 8 років Бандерштат став і моїм дітищем. Став частиною мене. Але часом обставини і життя змушують дякувати минулому і йти в інше прекрасне майбутнє", - пише дівчина.

Марина Хромих подякувала усій своїй команді за прекрасну роботу.

"Дякую всім і кожному, з ким разом ми щоліта вмирали заради трьох неймовірних і незабутніх днів;) Команда, яка робила Бандерштат, завжди надихала і не давала зневіритися в тому, що люди можуть бути Людьми, і, незважаючи на власні амбіції і проблеми в головах, забувати про все і об’єднуватися заради чогось глобального і важливого! Безмежно люблю і поважаю вас за це та зичу успіху у втіленні всіх ваших крутих задумів та мрій", - додала Марина Хромих.

Користувачі не залишили пост Марини поза увагою.

"Хана фестивалю..", - прокоментував допис соліст гурту "Тартак" Сашко Положинський.

"Не хочеться кричати "Всьо пропало", але мені зараз важко уявити що буде далі без тебе, Марина. З тобою все було максимально чьотко, і я сумніваюсь що так воно і залишиться...", - зазначила Olia Dovmat.

"Якщо відчула, що так буде для тебе краще, тоді вірне прийняла рішення. Ти Бандерштат розкрутила до хорошого рівня, нехай підхоплюють твою хвилю і несуть його далі, а ти розвивайся і пливи далі", - Мар'я Гвоздєва-Тивонюк.

"Дякую за Бандерштат! Він найкращий! Його робила справжня професіоналка та патріотка! Успіхів тобі!!!", - написала Yana Romaniuk.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у патриотів хороводних
Відповісти
Бандерштат нічого собою не представляє. Ні як культурно-мистецький захід, ні як соціально-політичний. Квасний патріотизм молодих, не вельми освічених людей, які зїжджаються в Луцьк потрахатися в палатках (романтика!!!), і розвіятися за татові і мамині гроші. Приблизно так мені відповідали на минулому заході своїм виглядом і поведінкою молоді люди , обличчя яких не вельми світилися інтелектом. Програму таких заходів треба міняти в корені. Фестиваль виродився, видихнувся, як камфора з відкритої пляшки.
Відповісти
Не «пішла», а «пішли»! Речі треба називати своїми іменами. Гузь поступив з нею ще дуже по-людськи, з огляду на те, настільки вона любить НЕ СВОЇ грошики... Попалилась дівчинка просто
Відповісти
яка трагедія.
Відповісти
Шкода фест:( Думаю, тепер все буде по-іншому в гірший бік. Марині, звісно успіхів подальших. З Бандером вона прекрасно справлялась.
Відповісти
той, хто стикався з організацією наймешого свята, весілля на 100 людей наприклад, знає як важко зібрати до купи всі деталі, щоб все вдалося гарно. І так само знає, що полюбасу знайдуться незадоволені і закомплексовані люди, які скажуть, що все велика лажа. Погодьтесь, для вас то буде боляче чути. Якби фестиваль вичерпав сам себе, то кількість людей зменшувалась з кожним роком. Наразі спостерігається зворотній процес. Так от.... Марина зібрала і організувала роботу команди абсолютно різних людей, за що їй респект. Всім критикам раджу спробувати шось робити, тоді не буде бажання писати таку гидоту...
Відповісти
Незамінних людей, як правило, не існує. Є люди, яких важко замінити. Знайдеться людина, яка може не гірше повести цю справу. Або й краще. Час Ньютонів і Коперників, які в одиночку досягали вагомих результатів, закінчився кілька століть тому. Час покаже. Тому те, що фестиваль без Марії Хромих помре... Ну, щонайменше - смішно.
Відповісти
Шкода звісно.Коли люди, вміють і знають як організувати фести такого масштабу.І Марина -належить саме до таких людей.Прийняла рішення і це її рішення.Вона зробить ще десятки кращих фестів в Україні.Впевнена!
Відповісти
З оргкому Бандера пішла майже половина людей.В прес-секретар Бандеру пішла теж.
Люди пішли разом з виконавчим директором.Це рівень організатора.Так тримати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні