Біля «Ягодина» мітингувальники розблокували трасу

1
5
Біля «Ягодина» мітингувальники розблокували трасу
Мітинг біля "Ягодина" завершився. Протестувальники висловювали невдоволення щодо поправок до Податкового кодексу України. Наразі трасу розблокували.

Про це повідомила у коментарі "Волинь24" прес-секретар Волинської митниці Валентина Черниш.

Нагадаємо, у середу, 10 січня, поблизу пункту пропуску "Ягодин" люди зібрались на мітинг та перекрили трасу. Вони протестували проти поправок внесених до Податкового кодексу України.

"Наскільки мені відомо мітингувальники перекрили дорогу не повністю. Вони ставились до людей, які перетинали кордон в автобусах і легковиках поблажливо. Наскільки я зрозуміла, не пропускали лише вантажівки. У пункті пропуску безпосередньо порядок був. Без роботи митники не стояли. Наразі трасу розблокували", - зазначила вона.

Тим часом прес-секретар ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль розповів, що порушень під час мітингу не зафіксували.

"Поліція спілкувалась з мітингувальниками. Жодних порушень не було. Машини через кордон пропускали нормально. Хоча час від часу утворювались невеликі черги", - прокоментував ситуацію він.

Довідково:

Згідно поправок, внесних до Податкового кодексу України, відтепер безкоштовно можна завозити товари вартістю не більше 50 євро і вагою не більше 50 кілограм один раз на три доби. Водночас, громадянин України має знаходитися за кордоном понад 24 години.

При перевищенні зазначених обмежень базою оподаткування вважається сумарна вартість ввезених товарів, що перевищує еквівалент 50 євро, з урахуванням що підлягає оплаті мита.

Джерело: Урядовий кур'єр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому поліція дозволяє злочинцям-контрабантистам вчиняти новий злочи, блокування автошляхів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні