--> «Це наклеп», - майстер манікюру, яку звинуватили у зараженні гепатитом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це наклеп», - майстер манікюру, яку звинуватили у зараженні гепатитом

11
-3
«Це наклеп», - майстер манікюру, яку звинуватили у зараженні гепатитом
Майстер манікюру Аліна Поліщук з Ківерець спростовує інформацію про те, що клієнтка «підхопила» гепатит через її інструменти.

На переконання Аліни Поліщук, наклепи пишуть через заздрощі та конкуренцію, - пише "Волинська правда".

Нагадаємо, що лучанка Тетяна Паламарчук звинуватила майстра манікюра Аліну з Ківерець у зараженні гепатитом.

Утім, за словами майстра манікюру, це наклеп і аналогічна інформація вже з’являлася у 2015 році.

«Це наклеп! Дівчата намагались позбавитись конкуренції ! У 2015 році манікюр я не робила і цим не займалась. Просто дивуюсь людьми, які цим займаються? Яка в людей заздрість і конкуренція! Я написала заяву у поліцію! До стерилізації інструментів завжди ставлюся відповідально. Ніяких хвороб чи крові на манікюрі у мене бути не може. Ставлюся до всього прискіпливо і переймаюсь за кожну клієнтку, яка у мене є. Я впевнена за себе на всі 100%», – розповіла дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З тих заяв в поліцію толку нуль. Мусара нічого не роблять і робити не будуть. Тільки зарплати отримують
Відповісти
О,дійсно свідомість в манікюрш, перукарш на дууууже високому рівні........
Відповісти
Вже багато років роблю манікюр сама ( обрізаю кутикулу), лише ходжу до майстра на покриття гель лаком. Дівчата, бережіть себе, якби ви знали скільки гадостєй заносять ті манікюрниці, навіть в дорогих салонах не дотримуються процедур стерилізації інструмнту ,тому що потік людей і інструмент не може просто напросто годину прожаритися в стерилізаційній шафі ( так має бути по протоколу), бо всім начхати на ваше здоров'я- лише гроші ,гроші. Мовчу вже про тих "домашніх" манікюрш, які пшикнуть спреєм чи ваткою протруть інструмент, а чи знали Ви що ці спреї не вбивають багато смертельнонебезпечних вірусів? Зовсім!
Подумайте 10 разів що важливіше.
Працювала адміністратором в багатьох салонах краси, навіть в дуже відомих, якби ви знали що там коїться, ніхто не дотримується норм стерилізації абсолютно. Ні манікюрниці, ні майстри депіляції, ні косметологи. Це жахіття!
Відповісти
Ну ок. А де хоч одне підтвердження, що це правда? Посилань на сторінки жінок Волинська Правда не дала. Коментарів з поліції про це теж немає. Більше на вигадку скидається
Відповісти
Завжди "крайнім" буде манікюр.
Мало хто згадує про стоматологів...а роддом!цю заразу можна підхопити будь де, де є контакт з кровю.А скільки є мед працівників хворих на гепатит С.І вони далі працюють в медицині. Медики найбільше говорять, що виною зараження є манікюр звичайно.
Шкода тільки, що людська халатність може зіпсувати комусь життя.
Відповісти
Медичні працівники хоч в рукавичках працюють,навіть,якщо й є носіями вірусу гепатиту. В лікарнях є автоклавні( розжарюють інструменти для стерилізації) ,ну хоч якісь нормальні умови для стерилізації. А манікюрниці, що? Пшикнула спреєм чи спиртиком і паєхала одну за одною клієнтку обробляти
Відповісти
Рукавичками вони себе захищають від навколишнього середовища, а не пацієнта від себе.І у багатьох поважаючих себе манікюрщиць також є сухожарові шафи або автоклави. Стерилізації можуть не дотримуватися не лише манікюрщиці. Що Ви на них так накинулись.
Відповісти
Перш ніж ображати всіх майстрів манікюру, краще вибирайте собі хорошого спеціаліста і не соромтеся запитувати про стерилізацію і рукавички! Майстер який себе поважає з радістю все розповість і покаже ! Проте багато хто вважає що " моя знайома вивчилась по інтернеті і все краще знає щей дешево "
Відповісти
"запитувати про стерилізацію" , хто ж тобі скаже :"я не дотримуюсь порядку стерилізації" , та ніхто, всі манікюрниці в груди себе будуть бити ,що вони найкраще в світі обробляють інструмент. От в мене є колишня однокласниця , манікюрниця на дому вже років з 13, в неї гепатит ,в її чоловіка гепатит, в її однієї з дітей гепатит. Вона пшикає спреєм на свій інструмент. Блін, страшно ,яку заразу такі " незареєстровані підприємці манікюрно- педикюрної справи"можуть занести через свій інструмент,через який проходить багато людей в день.
Відповісти
В епідемстанцію хай звернеться хай її перевірять, а не в поліцію. Що клієнти страждають. горе майстер.
Відповісти
Дійсно, схоже на наклеп!!!!! Чому лучанка, в ківерці поїхала на манікур!? Де фото аналізів з датами і печатками?! Вона має сказати коли вона манікюр робила!!! А так це просто слова "ні а чом" може дівчина десь підхопила в іншому місці хворобу!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні