Луцькрада фінансує ремонт будинків, у яких ситуація найгірша

6
-7
Луцькрада фінансує ремонт будинків, у яких ситуація найгірша
У одній із п'ятиповерхівок на вулиці Володимирській уже кілька років протікає дах.

Щокварталу косметичний, а кожних два роки капітальний ремонт. Усе через постійний грибок та плісняву, - повідомляє 12 канал.

Поки на стелі квартири пані Валентини немає чорних плям. Та це, переконує, ненадовго. Як тільки почнуться дощі, з люстри тектиме. Гроші на паркет − ніби викинули на вітер. Сусіди теж б'ють на сполох. Через плісняву у квартирі − хворіють діти.

Мешканці уже рік як створили ОСББ, тож на допомогу жеків розраховувати не доводиться. Вартість ремонту даху дотягує до трьохсот тисяч. Тож квартировласникам доведеться скинутись по 10 тисяч гривень на покрівлю. Стільки у них немає. У міськраді теж проект повністю не профінансують.

До 15 травня до міськради можна надсилати проекти, потім комісія визначить переможців. Тобто будинки, у яких ситуація найгірша. Минулого року було прийнято 54 заяви − і на усі ініціативи міськрада виділила гроші. Загалом − 8 мільйонів гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак наші жеки "утримували" всі ці роки будинки!!!!
Відповісти
люди молодці, краще пізно ніж ніколи, створили об'єднання, рухайтесь, добивайтесь грошей хоч якихось. і навіть якщо просто складати на свій рахунок, це все одно краще - жкп велику дулю!
Відповісти
В такому стані на пр.Молоді 13/б,руйнується плита бетонна на 5 поверсі,директор-Ковальов МЖК,ремонт зробили люди за свої кошти,у підїзді темнота,навіть підїзд довгий час не прибирають.
Відповісти
То ж цей Г:ндон хотів здати-а потім продати людські підвали
Відповісти
Перед тим вони вкрали цеглу у підвалі пр Молоді 13б,а потім МЖК та МіськЗрада здала в оренду підвал без згоди мешканців ,по Аверсу показували за копійки.
Відповісти
Як вони могли здати ваш підвал?З вересня 2016р.всі будинки на балансі мешканців,тобто у спільній власності,читайте законодавство і все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні