--> У Луцьку відбувся новорічно-різдвяний концерт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбувся новорічно-різдвяний концерт

0
3
У Луцьку відбувся новорічно-різдвяний концерт
На Різдво Христове у Луцьку відбувся новорічно-різдвяний концерт «І сталося диво…», на який прийшли сотні лучан.

Дійство відбулося 8 січня у Палаці культури, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Лучани разом зі своїми дітками поспішали зайняти місця у залі, адже він був заповнений вщерть. До слова, деяким гостям свята довелося стояти, втім це не зіпсувало їм настрій, адже глядачі мали змогу спостерігати танці та чути колядки і різдвяні пісні у виконанні вокальних гуртів.

Першими на сцену вийшли аматорські ансамблі танцю «Волинянка» та «Волиняночка», які виконали вокально-хореографічну композицію «Колядники».

Ведучі дійства закликали задуматись присутніх глядачів, що для них означає Різдво, адже для багатьох це свято асоціюється з народженням усього красивого, доброго, світлого та людяного.

Далі радував глядачів народний аматорський вокальний ансамбль «Джерела Волині». Колектив виконав 4 композиції: «Пречиста Діва по світу ходила», «А ми люди подорожні», «Вставай, вставай господарю», «За вікном чорна хмара в’ється».

Своєю чергою, етнодует «Ruta-М’ята» заспівали «Ой у полі, полі» та «Рай розвився», а Єва Гіль спільно з народним аматорським ансамблем бального танцю «Юність» виконала пісню «Ой ходить сон».

Далі публіка насолоджувалася співом вокального гурту «Кралі в коралях», а також танцями дівчаток із студії класичного танцю «Жизель», які станцювала «Рожевий вальс» та «Танець маріонеток».

Особливо глядачам сподобалася пісня «Дзень-дзелень» у виконанні вокальної студії «СолоМрія» та народного ансамблю бального танцю «Юність».

Насамкінець зауважимо, що лучани виявилися вдячною публікою, тому за кожен виступ нагороджували артистів оваціями.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні