«Старий ринок – це ринок бідності», - луцький ресторатор

20
-1
«Старий ринок – це ринок бідності», - луцький ресторатор
Власник ресторану «Корона Вітовта» вважає, що Центральний ринок не може більше існувати в такому вигляді, в якому він є зараз.

Про це Олег Іванюк розповів в інтерв’ю для «Волинь24».

«Є приклад ринку у центрі Відня. Наприкінці 90-х – на початку 2000-х його теж хотіли зносити, було багато суперечностей. Але все вдалось зробити так, що ринок став родзинкою міста. Це місце, де туристи можуть купити антикваріат, спробувати делікатеси, купити якесь високоякісне м’ясо, з’їсти устриці. Там на три дні можна зникнути в букіністичних магазинах, там художники, скульптори, гончарі продають свої витвори. От що треба зробити з Старим ринком», - зауважив ресторатор.

«А якщо і далі торгувати живою птицею і секонд-хендом, нічого не буде. Зараз півринку – це секонд-хенд і беушні запчастини. Це ринок бідності. Я розумію, що зараз ми так живемо, але ж ми повинні дивитись у майбутнє. Тут повинна і влада втрутитись, і ми всі повинні розуміти, що так далі не може бути. Це хвороба нашого міста, яку потрібно лікувати», - наголосив Олег Іванюк.

З його слів, в першу чергу потрібно розібратись, на яких законних підставах працює ринок.

Читати повністю інтерв’ю з власником ресторану «Корона Вітовта» Олегом Іванюком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вирвали шматок з інтерв'ю,аби знову поговорити про ринок.Всі виживають,як можуть і я думаю ,якби перевірка зайшла б в цей ресторан,то знайшли б там і нноформлених на роботу працівників і інші порушення,тому перед тим ,як коментувати про чиюсь принизливу бідність,треба думати,що в такому стані зараз більшість народу України і немає в людей виходу іншого і доходу,важко більшості ,не всі ж ресторани мають,дехто просто має контейнер на ринку,вклавши в товар свої останні гроші,щоб мати на прожиття
Відповісти
Та торгуйте на здоров'я! Скільки влізе. Але не в історичній частині міста.
Відповісти
А і ринок там історично створився.
Відповісти
Зауваження ресторатора абсолютно слушне, рано чи пізніше так воно і збудеться, але готуватися потрібно всім - базарникам,управлінцям міськради, туристичним агенціям ,мешканцям міста .
Відповісти
А ота підстанція дуже вписується в ландшафт старого міста?!!А купи машин якими автодони будуть під самі двері ресторанів підізджати додадуть колориту старому місту!!!
Відповісти
як Палиці буде заважати базарники, два сірика і каністра., тай буде реконструкція. а чи можна якась по іншому? наврятчи.
Відповісти
Якщо заважає ринок хай перенесуть на гпз на поле. Пустять три-чотири маршрутки, перевезуть підприємцям їхні металоконструкції щоб їм знову не купляти за божевільні гроші! Зроблять інфростроктуру там і нормальну орендндну плату з заключенням договору підкріплена гарантіями. І підприємців не треба буде нагінати, можна буде домовитися я впевнена на 100%.
А якщо просто вигнати на вулицю декілька тисяч людей то звичайно буде нескінченна війна!
Відповісти
А давайте в поле вас з вашою роботою і маршруток пару навіть пустим,катайтесь ,але без зарплати,тому що це саме чекає тих підприємців на тому ж полі,які по вашому мають там бути!
Відповісти
З "перенесенням" ЦР на дпз нічого не вийде.
Відповісти
За делікатесами та устрицями будь ласка до супермаркетів. От ті ресторатори повилазять з грязі у князі і починають тут вже про омарів та лобстерів, а хтось пару грн економить на продуктах і вже радіє цьому. Багатий бідного ніколи не зрозуміє.
Відповісти
у місті повна анархія. Влади не має
Відповісти
є влада, щурів - кукропівців.
ми її обрали нам її і душити ... бо роздадуть отаким горе-рестораторам усі людські локації, і ще скажуть аШо? ми можем!
Ви ж нас обрали!
ми упше все можем!
ми тут ВСЕ РІШАЄМ!
ВСЕ!
це так пахне коліївщиною часом... просто щурі сцикливі, один по за одним ховаються, пробують створювати видимість що хоч хтось їх ще підтримує у тому ідіотизмі. Але адекватних людей більшість і для них Старий Базар - звичайна норма життя і ніяке не питання для обговорення.
А тому щур-кропівцям капець.
Відповісти
Люди виживають як можуть. Бажаю можновладцям одягатись там , де зараз одягається більша половина населення ( на секонд - хенді) . Що може знати ресторатор про життя бабусі, яка привезла на базар продати яблук і картоплі, які вирощені своєю працею, щоб за ці гроші хліба купити чи ліків і за газ заплатити. На пенсію ніяк не проживеш. Майте совість! Не заважайте хоч якось виживати завдяки тому ринку.
Відповісти
Просто шкода людей, товар це гроші а буде те що із цумом
Відповісти
На якій роботі Алежик заробив бабло на гнилий кабак
Відповісти
Для чого злити людей такими дурними заявами? Будемо багатші - буде інший благоустрій,а зараз люди виживають і ці "нововведення" потрібні тим, хто живе за іншими,багатшими мірками.
Відповісти
Якщо перенести весь базар, а не частину (як пропонувалось раніше), то хто його відвідував, буде і надалі туди навідуватись. Налагодиться траспортне забезпечення і всі звикнуть. Це діло ЗВИЧКИ! Погодьтесь ніде біля історичних споруд не має такого страшного місця як в Луцьку. Чому у сусідньому Львові є туристи, а в Луцьку не має ... Потрібно створювати інфраструктуру, щоб приваблювати туристів. Базар - в іншому місці, а нова туристична інфраструктура додасть ще нових робочих місць!
Відповісти
Туризм будувати потопкавшись по лучанах?? уявіть що вам кухню перенесуть в сусідній під'їзд і скажуть що це потрібно, аби до вас більше гостей могло заходити... може ви і скажете окей, але жити так із дня у день ніяк не захочете звикати! бо це дуже тупо!!! Ну просто ДУЖЕ!
Базар там виріс бо він мусить бути в зручному місці.
Це як рот в людини- він не просто так у такому зручному і доступному місці, а не на нозі. чи хір, теж там де треба, чи піхва... у всього є своє місце не просто так! це функціональна необхідність.
невже так важко таке розуміти!??
Думайте! Краще мисліть, перш ніж бредоту писать.
Відповісти
винесіть там-там та сільпо в район =епіцентру= або десь на крупу ... і тоді можуть стартувати .... і ринки з центру і супермаркети
Відповісти
вражена як ж всі думають за туристів, а не за мешканців свого міста. так само як і влада. є багато людей, які по 20 років на тому базарі і у них хочуть забрати частинку їхнього життя, це ж як другий дім, бо проводиш там більшу половину дня. окрім цього люди живуть в тому районі. чому ми маємо більше часу і коштів тратити на дорогу?! і чому ніхто не каже щоб просто привести до порядку ринок, це ж можливо. і якщо вам так важливі туристи, то я вам скажу так, що туристи самі ходять на ринок і купують там теж речі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні