З'явилось відео смертельної аварії у Луцьку за участю таксі на «бляхах»

5
-3
З'явилось відео смертельної аварії у Луцьку за участю таксі на «бляхах»
У мережі з'явилось відео окремих моментів резонансної смертельної аварії у Луцьку на вулиці Рівненській. Таксі врізалось у відбійник. Загинуло двоє пасажирів.

Про це повідомляє Конкурент.

Нагадаємо, у середу, 3 січня, чорний автомобіль підрізав таксі на єврономерах. "Опель" влетів у відбійник на мосту. Пасажири таксі загинули. Водій - госпіталізований.

Як повідомив водій "Опеля", з прилеглої території автозаводу виїхало інше таксі темного кольору та повернув на вулицю Рівненську через подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки. Ймовірно це був "Форд" чорного кольору із білою шашечкою таксі.

Автомобіль хотів "проскочити" зелений блимаючий світлофор на перехресті вулиці Рівненської та Авторемонтної , тому "летів" на швидкості близько 100 км/годину.

За словами водія "Опеля" він хотів уникнути зіткнення, тому дав вправо та врізався у відбійник.

Як стверджують очевидці, після аварії водій чорного таксі зупинився на 10-20 секунд і поїхав далі.

За фактом смертельної аварії слідчі відкрили кримінальне провадження. У поліції додали, що, якщо суд визнає провину водія, той може потрапити за ґрати на 5-10 років.

У розпорядженні журналістів опинилося відео з камери спостереження, встановленій на фасаді житлового комплексу “Атлант” (камера “дивиться” на дорогу і автозавод). Сама аварія не потрапила в поле зору камери. Утім, на записі видно, як білий автомобіль на великій швидкості їде зі сторони Київського майдану (6-та секунда). Це – авто, яке за кілька секунд врізалося у відбійник. Видно, як у бік аварії біжить перехожий.
По тому – на 1:16 запису видно, як з боку місця аварії не швидко рухається чорне таксі. Очевидно, це той автомобіль, який, зі слів водія “Опеля”, призвів до аварії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах..якщо аварія була о 21.50, то проїзджала в маршрутці там само десь за 1 чи 2, 3 хвилини до того..
Відповісти
нема чого гнати в 100км а то і більше з пасажирами
Відповісти
Це лише я зрозумів що чоловік який біжить в сторону місця аварії це також водій універсалу що бачив аварію і також розвернувся через подвійну сплошну???
Відповісти
Це він і підрізав цю машину, його шукають!!!
Відповісти
Хай йде нахуй, йобаний отмажчік. Нєх літати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні