«Сталося, як з зірками на готелі»: Вусенко кепкує з УКРОПу

8
0
«Сталося, як з зірками на готелі»: Вусенко кепкує з УКРОПу
Екс-секретар міськради Юлія Вусенко розкритикувала волинських представників партії "УКРОП", які заявили, що рахунки "Луцьктепла" розблокували завдяки Ігорю Палиці.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як з зірками на готелі, що на Кривому Валу - були, бо самі причепили... Та все ж в світі до пори до часу. Як зникли зірки - так мине пора безідейної «команди», що живе за рахунок маніпуляцій думкою громади та «піарних» заяв з листочка, що вчаться напередодні сесії слухняним «служакою», - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Експерти «зняли зірки» з луцького готелю «Noble»

"Насправді - це заслуга керівника підприємства, яка усіма методами спасала та не покладаючи рук працювала для подальшої роботи Луцьктепла! Час проявить та розсудить ще багато чого!
Це, повірте, далеко не кінець. Далі буде", - написала Юлія Вусенко.

Нагадаємо, що рахунки «Луцьктепла» з червня 2017 року були арештовані, борг перед НАК «Нафтогаз України» сягав 70 мільйонів гривень, а держава не повертала кошти за субсидії.

Раніше радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що рахунки "Луцьктепла" розблокували після особистої розмови голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з міністром юстиції Павлом Петренком.

Однак, на "Луцьктеплі" заявили, що проблеми підприємства вирішує команда, а не телефонні дзвінки у владні кабінети. Директорка КП «Луцьктепло» Валентина Малютіна повідомила, що проблема з рахунком підприємства вирішилася завдяки голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Носяться з тим банкротом!!!
Відповісти
Кепкувати - це все, що їй залишається.
Відповісти
Йоп твою маць - хто це взагалі - де це цудо узялося , через яке дупло улізло у владу ???

Відповісти
МОГУ ОТМЕТИТЬ - ЖЕНЩИН ПО ВНЕШНИМ ПРИЗНАКАМ СТРАШНЕЕ ЧЕМ В ЭТОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ ПАРТИИ - В УКРАИНЕ НЕТ, ЭТО СВЯЗАНО ПО ВСЕЙ ВЕРОЯТНОСТИ С СЕКСУАЛЬНОЙ ОРИЕНТАЦИЕЙ МУЖЧИН СОЗДАВШИХ ЭТО ПОЛИТИЧЕСКОЕ НАПРАВЛЕНИЕ.....ГгОТОВ ДОКАЗАТЬ ФАКТАМИ...
Відповісти
доктар Шацький 33см. зросту.
Ти невдаха і повний ідіот. Мені байдуже до політичних уподобань цієї жінки , але тобі такі красуні і підходити ближче 10 м. не дозволяють. Так що сопи в дві дірки і самовдовольняйся .
Відповісти
Глянеш на її шнобель і все стає ясно. Зробила би кілька пластик собі, Буратіно!
Відповісти
Анонім , - ти невдаха і повний ідіот. Мені байдуже до політичних уподобань цієї жінки , але тобі такі красуні і підходити ближче 10 м. не дозволяють. Так що сопи в дві дірки і самовдовольняйся .
Відповісти
Прочитав усі коменти - скільки жовчі у Вас люди. По-перше, не личить так ображати жінку, яка б вона не була і на вигляд, і за характером. По-друге, написала правду, а вона, правда, не завжди усім приємна. По-третє, Луцьктепло не банкрот, його хочуть таким зробити відповідні політичні сили, кропиви, укропи та інша зелень, а Вам локшину на вуха вішають, яку ковтаєте не жуючи. По-четверте, практика індивідуальних опалень уже має гіркі наслідки - загибель сім'ї з 6-ти осіб у Івано-Франківську і це ще поки обладнання нове, а що буде далі? А від централізованого опалення смертей за усю історію не було. Сидіти на дивані і критикувати когось легко, тим більше, що інкогніто під якимсь ніком, а реально подивитись на проблему, відділити правду від фейку - треба мізки мати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні