Луцький завод купує автомобільні деталі в Росії, - депутат

8
16
Луцький завод купує автомобільні деталі в Росії, - депутат
ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» замовляє деталі до автомобілів з Росії.

Про це у Фейсбук повідомив депутат Луцькради Микола Собуцький.

«4 рік війни з росією. Більше 10 тисяч загинувших, тисячі поранених, сотні пропавших безвісти. Весь цивілізований світ засудив дії росії і більше 40 країн, задля припинення агресії росії проти України, застосували санкції», - написав депутат.

За його словами, мабуть, у керівництва Луцького автоскладального заводу інше мислення. Поки ведеться війна, там замовляють деталі з Росії. Микола Собуцький опублікував договір, котрий підтверджує його слова.

У документі йдеться про те, що ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» замовляє деталі в товариства з обмеженою відповідальністю «ЧЕРГОС», зареєстрованому у Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, у лютому 2017 року активіст Ігор Алєксєєв повідомив, що Луцький автоскладальний завод №1 «ПАТ «АК «БОГДАН МОТОРС» випускає тролейбус «Т70117», електрообладнання й тяговий навіс на якому повністю російської фірми ООО «ЧЕРГОС».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жах Жах ЖАХ....
Відповісти
То в чому проблема? Нехай Собацький знайде український аналог! Якщо, звісно, він є...
Відповісти
Зрада! "Фсе пропало" © !
Відповісти
О є ідея застосування мільярдних позик які бере влада- нехай побудують завод який би виробляв необхідні вузли.І у виграші були б всі,люди мали б роботу,влада заробила б бонус,і головне ,не купували б у ворога!
Відповісти
Підшипниковий завод випускає конічні підшипники для воєнних Уралів,Камазів ...і нічого... Волинська картопля продається у РФ через Білорусь
Відповісти
Категорично проти співпраці з росією!
Відповісти
Давайте вимкнемо котельні в Луцьку, бо газ теж російський, правда куплений в Європі. Нехай краще люди їдуть в Польщу працювати, а не працюють в Луцьку ( доречі це теж буде приводом для статті). Якщо завод закладе обладнання Сegelic (в-во Чехія) тролейбус стане набагато дорожчий і його ніхто не купить, і відповідно бюджет не отримає податки, люди роботи... То що краще????
Пропоную Собуцькому та Алексеєву організувати виробництво комплектації
І питання автору статті: Скілько податків за останній рік Ви сплатили в бюджет?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні