Надзвичайники врятували волинянина, який ледь не потонув у болоті

0
7
Надзвичайники врятували волинянина, який ледь не потонув у болоті
Волинські рятувальники визволили людину, яка застрягла у болоті.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю у Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

У п'ятницю, 5 січня, приблизно о 15:54, до служби «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Заріччя Володимир-Волинського району в болотистій місцевості на заплаві річки Луга рибалка помітив знесиленого чоловіка (пес рибалки з берега почув шурхіт в очереті і допоміг своєму господарю виявити там людину, що ледь стояла на ногах по пояс в багнюці).

Рятувальники чергової варти Державної пожежно-рятувальної частини №7 княжого міста дістались до потопаючого на надувному човні і за допомогою рятувального круга змогли витягнути тремтячого від холоду чоловіка з водяної пастки і доставити на берег.

Приблизно о 16:41 фахівці ДСНС передали потерпілого, 65-річного Леоніда Х., жителя міста Володимир-Волинський, лікарям, які на кареті швидкої допомоги доправили пенсіонера до медичного закладу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні