На Волині оштрафували викрадачів лісу

0
-8
На Волині оштрафували викрадачів лісу
Надвечір 3 січня у кварталі 25 Цуманського лісництва ДП «Цуманське ЛГ» лісівники почули гул бензопили.

Про це одразу повідомили керівництво лісгоспу, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На виклик виїхала мобільна бригада швидкого реагування. Слід підводи привів лісоохоронців до місця самовільної порубки. Невідомі зрізали два дуби діаметром 82 і 76 сантиметрів і, забравши колодки, рушили із лісу.

“Члени рейдової бригади швидко наздогнали підводу, запряжену парою коней, – розповідає інженер охорони і захисту лісу державного лісогосподарського підприємства Сергій Арендарчук. – Побачивши лісоохоронців, порушники намагалися скинути з воза колодки на землю”.

За цим заняттям і затримали їх лісівники.

Лісопорушниками виявилися троє молодих мешканців смт Цумань Ківерцівського району. На запитання, чому вдалися до самовільної рубки, зізналися: «Хотіли заробити на свято».

Коли члени лісової охорони, підрахувавши завдану шкоду, склали протокол про лісопорушення оштрафували порушників на 10 тисяч гривень кожного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні