Полеглим атовцям із Луцька можуть присвоїти звання «Почесного громадянина»

1
-7
Полеглим атовцям із Луцька можуть присвоїти звання «Почесного громадянина»
Усім луцьким воїнам, які загинули в АТО, пропонують присвоїти звання «Почесний громадянин Луцька».

Про це повідомляє Волинське телебачення.

Луцькі сім’ї загиблих учасників АТО, які свого часу об’єдналися в громадську організацію "Надія", запропонували присвоїти звання "Почесний громадянин міста Луцька" усім лучанам-військовим, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході держави.

Голова ради громадської організації Любов Карабан розповіла, що це питання узгоджене з міською радою.

"Знову буде спільний проект з міською радою. Ми будемо подавати документи, вони фактично готові, там тільки деякі формальності на "Почесного громадянина міста Луцька", тому що ми збиралися, була комісія, ми це обговорювали. Найдорожче, що вони могли зробити для міста - вони віддали своє життя", - зазначила Карабан.

"Також ми хочемо зробити звернення, щоб Алею Слави у селі Гаразжджа прийняли, як культурну спадщину", - повідомила Любов Карабан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тій Алеї Слави ще вибірково, саме вибірково, поховали померлих колишних атовців, смерті яких не пов'язані з АТО. На Алеї Слави повинні були тільки загиблі у бою атовці. Навіщо так зробили ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні