У американському календарі моделями стали... таксисти

0
-2
У американському календарі моделями стали... таксисти
Для американського календаря на 2018 рік позували таксисти.

Традиційний американський календар на 2018 рік дещо відрізняється від попередніх. Моделі, що позували для фото − таксисти. Всі вони − мігранти, представники семи різних національностей. Творці вважають, що таким чином допоможуть розкрити творчий потенціал водіїв, - повідомляє 12 канал.

Це вже п'яте видання календаря і наразі − найкраще, переконані автори. Вони захоплені моделями-аматорами та дивуються їхньому вмінню відверто позувати перед цілим Мангетеном. Моделі різного віку, походження та статей.

Календар розкриває більш особистий бік чоловіків та жінок, які кермують жовтим таксі. Творці календаря кажуть, деякі водії − природжені зірки, а фотосесія − шанс проявити свою креативну індивідуальність.

Така ініціатива, за словами авторів, покликана привернути увагу до водіїв нью-йоркських кебів. Адже здебільшого люди не звертають увагу на тих, в чиїх машинах дістаються до пункту призначення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні