Допомогти Волинському наркодиспансеру можна через QR-код*

0
2
Допомогти Волинському наркодиспансеру можна через QR-код*
Здійснити благодійний внесок на рахунок Волинського обласного наркологічного диспансеру тепер можна швидко і просто. Завдяки QR-коду від ПриватБанку це займе буквально кілька секунд.

Технологія безготівкових розрахунків за допомогою QR-коду стрімко поширюється Україною. Через QR-коди від ПриватБанку можна оплачувати комунальні послуги, навчання, заняття в автошколі чи мовні курси, купувати квитки на транспорт тощо.

Окрім того, за допомогою QR-коду можна здійснювати і благодійні внески. Такою можливістю, зокрема, користуються медичні заклади. Віднедавна до переліку QR-изованих лікарень приєднався і Волинський обласний наркологічний диспансер.

Відтепер перерахувати кошти на рахунок медзакладу можна просто зі свого смартфону. Для цього потрібно завантажити додаток Privat24, відсканувати код на спеціальному стікері, обрати суму та підтвердити платіж. Уся процедура займає кілька секунд.

“Це значно спрощує сплату благодійних внесків. QR-код містить всі реквізити, тож помилка при введенні неможлива. Окрім того, це ще й суттєва економія часу - платник не повинен стояти у черзі до каси”, - зауважив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

За допомогою QR-коду можна сплатити благодійний внесок також у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні та Волинській обласній інфекційній лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні