Померлий в'язень луцького СІЗО був неодноразово судимий за наркотики, - правоохоронці

2
4
Померлий в'язень луцького СІЗО був неодноразово судимий за наркотики, - правоохоронці
За слоівами правоохоронців, померлий в'язень луцького СІЗО неодноразово судимий за незаконне виробництво, зберігання, придбання та перевезення наркотичних засобів або психотропних речовин.

Про це повідомляє Волинське телебачення.

Факт смерті підтвердив телефоном прес-секретар Західного міжрегіонального управління виконання покарань Давид Ляхович.

«28 грудня 2016 року громадянин Н. 1958 року народження був затриманий працівниками слідчого управління Національної поліції у Волинській області за підозрою у злочині, передбаченому за ч.2 ст. 307 ККУ. В’язень помер 26 листопада 2017 року о сьомій годині 15 хвилин зранку у лікарняному закладі охорони здоров’я на шостий день перебування там. Діагноз — поліорганна недостатність або цукровий діабет з множинними ускладненнями. На момент смерті він був ув’язнений, а не засуджений», – розповів Давид Ляхович.

Це друга смерть у цьому виправному закладі упродовж кількох місяців. Нагадаємо, 22 жовтня 2017 року у Луцькому слідчому ізоляторі помер Дмитро Листовничий. Тоді матері віддали понівечене тіло сина з численними травмами та забоями. А у виписці зазначили: помер природною смертю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Получается что если был судим то это оправдывает убийство. Которое впоследствии назвали смертью
Відповісти
Какая нахрен вторая смерть ??? Там уже трупов повывозили , больше чем матрасов в сизо!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні