Палиця звинуватив Порошенка в незаконних діях

3
5
Палиця звинуватив Порошенка в незаконних діях
Під час того, як прийняті у Верховній Раді законопроекти потрапляють на підпис до президента, до них вносять зміни.

Про це заявив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця в ефірі телеканалу «Аверс».

«Закони приймаються і переписуються навіть після того тексту, який вивішується на офіційному сайті Верховної Ради. Коли закони попадають на підпис – і це вже неодноразово було – голові Верховної Ради і президенту, там міняються тексти, міняються коми, з’являються ще якісь речення», – запевнив Палиця.

Крім того, голова облради розкритикував президента за те, що той зволікає із підписанням законопроектів.

«На підписання законопроектів президенту дається два тижні. Якщо ні – або вето і повернення, або тоді підписує голова Верховної Ради. Але є закони, які були прийняті Верховною Радою і висять без наслідків по півроку, по року», – зауважив Ігор Палиця.

Дивитися на відео – 8:30-9:10

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Озвався: - святий і гожий...
Відповісти
Цікаво, а що і коли Палиця підписує коли самого немає в Україні? Перед тим як когось критикувати - треба самому у дзеркало дивитись!
Відповісти
Пане Палиця, шо ви городите? Проект закону з"являється на офіційному сайті ще ДО того як його підписує Президент. На цьому ж сайті є завжди всі стадії проходження Закону по датах, хто і коли підписує, публікації, тощо. Не позортеся! Де ви взагалі були всі ці 5 років???
Боже, а про Аверс я просто промовчу...якщо його дивитись - з очей і вух кров піде. Як Вам не соромно в таке лайно перетворювати інститут журналістики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні