У селі на Волині померла 92-річна ветеран ОУН-УПА

0
0
У селі на Волині померла 92-річна ветеран ОУН-УПА
У місті на Волині поховали ветерана ОУН-УПА Віру Місюк.

Про це у спільноті Ківерцівська "Свобода" написав Анатолій Пушкін.

"Спільно з побратимом Степаном Кузьмичем провели в останню путь ветерана ОУН-УПА Місюк Віру Максимівну." - повідомив Пушкін.

Він зазначив, що Віра Максимівна проживала в селі Прилуцьке Ківерцівського району та народилася 01.09.1925 року.

"У свої 92 роки Віра Максимівна була надзвичайно активною людиною, намагалася всім допомогти, з 5 год. ранку поралася в городі, закривала концервацію, їздила до Луцька за продуктами. Рідні відмовляли та стримати не можна було.

В 1954 році повернулася додому з заслання з "братньої" росії за так звану антирадянську діяльність. Пережила голод, холод, наруги, приниження, звіряче ставлення, проте зберігла людяність та віру в Україну." - зауважив Пушкін.

"Так, 31 грудня 2017 року Віра Максимівна йшла до церкви та по дорозі впала, сильно вдарившись головою. До свідомості так і не прийшла. Боляче, прикро та сумно!!! Вічна пам"ять борцям за волю України!!!" - йдеться у дописі.

У коментарях до допису Степан Кузьмич зауважив, що ні з Прилуцької сільської ради, ні з Ківерцівської РДА не прийшли провести ветерана в останню путь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні