Поцілунки з пандою: у Китаї відкрили віртуальний зоопарк

0
4
Поцілунки з пандою: у Китаї відкрили віртуальний зоопарк
У китайському Гуанчжоу 1 січня офіційно відкрився віртуальний зоопарк.

Відтепер за допомогою технологій віртуальної реальності відвідувачі можуть поцілуватися з пандою і побачити прямо перед собою динозаврів, що "ожили". Про це пише Укрінформ з посиланням на Сіньхуа.

Будівництво віртуального зоопарку розпочалося в липні 2017 року. В межах першої черги було створено експозицію динозаврів, мавпячий павільйон, а також кілька науково-популяризаторських та освітніх програм і об'єктів з використанням технологій віртуальної та доповненої реальності.

Зокрема, в зоопарку було створено понад 20 віртуальних "тварин-янголів". Відвідувачі можуть за допомогою мобільного телефона в безпосередній близькості спостерігати за тим, як тварини, особливо рідкісні, вживають їжу, граються, виходжують потомство. Також люди можуть взаємодіяти з ними.

Будівництво віртуального зоопарку буде повністю завершено до кінця 2018 року, він також стане доступним для інтернет-користувачів з усього світу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні