Знімуть серіал про «сіру» зону на Донбасі

0
-10
Знімуть серіал про «сіру» зону на Донбасі
2018 рік буде наповнений культурними подіями. Треба бути уважним, аби не проґавити щось цікаве.

Український кінорежисер Володимир Тихий проанонсував найважливіші культурні події нового 2018 року, - пише Gazeta.ua.

"Канал "1+1" почав зйомки серіалу про "сіру зону" на Донбасі. Ним займається Анатолій Матешко — відомий український режисер. Працює над потужною історією, яка зробить важливий крок для розвитку українських серіалів. Це буде одночасно і культурна, і соціальна подія. Важливо те, що "1+1" транслюється на окупованій території. Кіноробота може бути контраргументом для російської пропаганди.

Зараз знімається екранізація роману Сергія Жадана "Ворошиловград". Але не факт, що вона побачить світ в наступному році. Безперечно, цей фільм стане важливою ланкою в українській кіноіндустрії", - пояснює режисер.

Володимир Тихий каже, що українського глядача в наступному році потішать гідним патріотичним кіно, комедіями та мультфільмами.

"Запущене виробництво фільму молодого режисера, який був добровольцем в зоні АТО, Андрія Іванюка "Road Movie military".

Комедійний проект робить режисерка Тоня Ноябрьова "Герой мого часу". Це має бути фільм з соціально-жартівливим підтекстом.
Чекаємо на мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" - додає він.

Важливою літературною подією має бути вихід на початку року нової книжки Юрія Адруховича "Коханці юстиції". Це параісторичний роман. Окремі переважно кримінальні життєписи об'єднуються в художньо цілісний твір. Робочою назвою довгий час була "Негідники". Писав його Юрій Андрухович 27 років.

"Я не вигадував цих історій. Вони самі мене знаходили, а я лише доповнював їх вірогідними деталями, - сказав він "Українській правді". - Хотілося створити густо-насичений і в той же час абсолютно захопливий текст, від якого читачеві дуже нелегко відірватися".

"Юрій один із перших показав нам, що українська література - це не страждання, а кайф, - каже президент літературної корпорації "Meridian Czernowitz" Святослав Померанцев, - "Коханці юстиції" - це, в першу чергу, кайф. Це насолода спостерігання, як майстер працює зі словами, мовою, стилем та формою жанру.
Текст за автором, а тіло книжки - за видавцем. Так от, тіло - неперевершене. Це витвір видавничого мистецтва".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні