У Луцьку зрубали понад сотню дерев

2
-6
У Луцьку зрубали понад сотню дерев
У Луцьку у 2017 році зрізали 123 дерева.

Про це йдеться у звіті департаменту житлово-комунального господарства.

За рік у місті обрізали крони 287 дерев та підрізали гілля понад шести сотень дерев.

У 2017 році також висадили 129,1 тисяч штук квітів.
Теги: дерева, жкг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замалі цифри, у парку між вулицями Гордіюк, Конякіна, Карбишева, пиляють дерева стільки хочуть, вже почали за дитячим майданчиком захоплювати територію, вже повалені дерева, з іншої сторони де невеличка церква також велика частина парку знищена, встановлений хрест, буде ще додатково велика церква, а по обидва боки доріжки до університету так розчистили дерева, що вони повсихали. Вайман зі своїм ЛДК планує весь парк забудувати, бо на крайньому будинку, там де несучі стіни, для сцепки виступає цегла, і це при тому, що огорожа поряд, тобто це зроблено для того, щоб можна було добудовувати будинки далі в довжину, далі знищуючи той залишок парку. Варвари! Залиште хоч частину того парку. Є ж поряд величезна територія колишнього Шовкового комбінату, розвалюйте ті бетонні джунглі та будуйте там хоч новий квартал. Який дурень купить поряд з парком, в тому житловому кварталі "Карамель" ті квартири переплативши за таке розміщення біля зеленої зони, якщо всі розуміють, що той парк знищать і забудують. Влада міста нічого не варта, якщо так продається. Ганьба!
Відповісти
В нас біля будинку торік вирізали невеличкий парк близько 20 дерев! ! Тепер на тому місці бур'ян вище голови і суцільне болото після чергового рівняння поверхні трактором.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні