--> Учні луцької школи вчаться в аварійних класах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учні луцької школи вчаться в аварійних класах

6
-23
Учні луцької школи вчаться в аварійних класах
У Луцьку учні школи №13 туляться у тісних кабінетах, частина яких – аварійні.

Про це йдеться у сюжеті Волинської дирекції НТСУ.

Нагадаємо, на минулій сесії міської ради депутати ухвалили бюджет — 2018 і грошей на реконструкцію цього навчального закладу не передбачили.

«Дітей багато, місця у школі мало, і діти мусять тиснутися у дві зміни. Вги всі змушені тіснитися в ласі на перерві, оскільки у вестибюлі місця не вистачає», - розповіла мама школярки Наталія Андрієвич.

Школа №13 – єдина у Луцьку, де вчаться у трьох корпусах. На уроки фізкультури та до їдальні діти змушені ходити через шкільне подвір’я.

За словами директора школи Романа Ващука, проект на добудову четвертого корпусу з переходом до інших будівель, спортзалом, актовою залою, їдальнею, замовили ще на початку року. Якщо його вдасться звести, тут зможуть навчатися близько тисячі школярів.

Натомість секретар міськради Григорій Пустовіт стверджує, що гроші на добудову школи не передбачили, бо немає проектно-кошторисної документації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які проблеми? Переведіть всіх сільських дітей з "царськіх" сіл,які вчаться у Луцьку у 13у школу, і школа стане найкращою.
Відповісти
Ті мамаші з бабами геть припухли. Всі діти ходили в ту школу і дві зміни, і всім було добре, ніхто від прогулянки до столової не вмер. Казали, що 13 школа найгірша. Коли я здавала ЗНО, я побувала у 5 школах Луцька, в т.ч. 4 гімназії, ніяка із тих шкіл навіть по інтер"єру і атмосфері не переплюнула тринадцяту.
Відповісти
у 4й гімназії директор вимагає 400 баксів за сільських дітей. Будинок потрібно будувати.
Відповісти
Будеш мати своіх дітей,тоді побачиш.Назви мені хоч одну школу ,в якій друга зміна П'ЯТЬЬЬ років.Такого режиму не кожен дорослий витримає!!!!!!!!!!
Відповісти
Шановний, сама так ходила і мати моя не возмущалась.
Відповісти
А 14 школа з сусідньої вулиці не бере, бо дере також бабло, а з села чи з 40 на тобі,будь ласка, заплатив і вчися.таке твориться у всіх школах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні