У луцькому розважальному центрі гуляє Санта з ельфами*

0
-5
У луцькому розважальному центрі гуляє Санта з ельфами*
Розважальним комплексом “Промінь” гуляє Санта Клаус з Ельфами.

Казкові персонажі завітали до міста 28 грудня грудня і обіцяють погостювати тут до 31 грудня.

Дітки вишиковуються у черги, аби поспілкуватись з Сантою, розповісти про свої новорічні бажання та сфотографуватись. А зелені Ельфи оберігають скриню бажань, куди малята пишуть листи містеру Клаусу.

“Я попросила у Санти планшет і “Плей-Дог”. А ще пообіцяла, що буду дуже вихованою та слухняною цілий рік” - розповідає юна Ангеліна Карпік.

Санта з Ельфами повідомили, що чекають на малят у “Промені” з 18.00 по 21.00 годину. Залюбки вислухають усі новорічні побажання.

Доки одні діти розважалися з Санта Клаусом, інші чекали на початок вистави “Школа наукових чудес”. Яких тільки чудесій не проводили науковці з дітками під час виступу. Досліджували дію азоту, силу тяжіння, струму. Навіть створили на сцені сніг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні