У Луцьку продавали несправжній кефір

0
-2
У Луцьку продавали несправжній кефір
Лучанам у супермаркетах продавали несправжній кефір.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Під час проведення дослідження виявили випадки продажу у супермаркетах кефірного продукту з лактулозою. В той же час на цінниках та чеках вказувалось, що це - кефір, що вводить в оману покупців та може призвести до досягнення неправомірних переваг у конкуренції. Кефір та продукт кефірний є різними видами продукції із різними споживчими властивостями (при цьому продукт кефірний є значно дешевшим).

Відділення рекомендувало суб’єктам господарювання вжити заходи щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції і закликає покупців уважно дивитись, який товар купляють: кефір чи продукт кефірний.

Всі суб’єкти господарювання повідомили відділення про те, що рекомендації прийняті до уваги, внесенні зміни в цінники та чеки, та зобов’язались в подальшому не порушувати законодавство щодо поширення інформації, що вводить в оману.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні