Секретар Ковельської міськради звинуватила фракцію «УКРОП» у зриві сесії

0
-10
Секретар Ковельської міськради звинуватила фракцію «УКРОП» у зриві сесії
Друге пленарне засідання позачергової 32-ї сесії Ковельської міської ради було зірване фактично ще й не розпочавшись.

Секретар міськради Віра Федосюк вважає, що при оголошенні запитів і звернень ситуація, спровокована фракцією «УКРОП», вийшла з-під контролю, - пише Район.Ковель.

«Невдоволенні мешканці вулиці Назарія Яремчука вимагали негайного вирішення питання щодо ремонту та водовідведення їх вулиці та включення цих робіт в бюджет 2018 року. Пояснення міського голови Олега Кіндера про те, що в бюджеті 2018 року передбачені кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для влаштування водовідведення на вулиці Назарія Яремчука, учасників акції не влаштували, – пише вона у Фейсбуці.

Олег Кіндер намагався пояснити людям, що без відповідної документації, у якій буде чітко визначено перелік робіт та їх вартість, зробити водовідведення та ремонт дороги, а тим більше фінансувати (прописати в бюджеті 2018 р.) неможливо, так як невідома сума цих робіт – це можна буде зробити з розприділення залишків бюджету 2017 р. в лютому або з перевиконання в липні 2018 року. Мешканці, які прибули на сесію, слухати міського голову відмовилися, а депутати від Укропу їх ще більше збурювали і не давали почути, тому робота сесії була зірвана.

Міський голова оголосив перерву спочатку до 11, а потім продовжив до 12-00.

Аби вирішити ситуацію з підтопленням, на яке скаржаться мешканці вулиці Назарія Яремчука, міський голова Олег Кіндер, його заступник Андрій Товстига, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства (Андрій Стернічук, – ред.) разом з депутатами виїхали на місце. Наразі перебувають там».

З приводу цього допису виникла дискусія.

«Черговий раз Віра Федосюк обманює ковельчан, стараючись захистити свого шефа. Ця «сходка» була зірвана після того, як частина депутатів відмовилась розглядати справедливе звернення жителів вул. Яремчука та пров. Лермонтова, будинки яких затопило водою. Після того як ВИ – Віра Федосюк – назвете прізвища і партійну приналежність тих депутатів, які відмовились (голосували «ПРОТИ» допомогти КОВЕЛЬЧАНАМ), все стане на свої місця», – написав ковельчанин Олександр Присада.

«Стасюк Г.М. підготувала запит на сесію Ковельської міської ради, в якому просила створити комісію з депутатів міської ради, відділу комунального господарства для вивчення цього питання. Проте, запит на сесії в повному складі не підтримала фракція партії «Батьківщина», – вказує Олександр Кашуба.

«Віра Іванівна, набридло ваше постійне словоблудство, маєте честь – то пишіть заяву на звільнення і займіться роботою по силам», – заявив голова депутатської фракції «УКРОП» у міській раді Ігор Пініс.

«Яка там честь у Кіндера??? Люди з честю, так не роблять», – сказав Олександр Головницький.

«Шановні виборці. Я дуже популярно розписала чому депутати не голосували. Якщо ви думаєте що депутатський запит це рішення ради ви помиляєтесь і цим прикривається Укроп. Ніякого рішення на сесію по вашому питанню вони не подавали. Усі ваші питання як я і писала вище уже включені в бюджет 2018», – зазначила Віра Федосюк.

«ЦЕ НЕПРАВДА!! ОБМАН!! Або дайте посилання на бюджет, де фігурують вулиця Яремчука та провулок Лермонтова, тільки тоді я вибачуся перед Вами. Якщо Ви маєте на увазі це «розробка схеми мереж водовідведення по вулицях міста – 195,0 тис.грн», то тут немає наших вулиць. Якщо ви скажете, що мали їх на увазі, то тоді це не бюджет!!!!» – наголосив Олександр Присада.

«Іще треба перевірити, коли робився ремонт дороги на Назарій Яремчука по бумагах і в дійсності. Коли ви вже перестанете людей дурити», – написав Володимир Олейчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні