Луцькій посадовиці, яка була п’яною на роботі, виписали догану

8
-1
Луцькій посадовиці, яка була п’яною на роботі, виписали догану
Посадовиці Луцької об'єднаної державної податкової інспекції, яка була нетверезою на робочому місці, виписали догану.

Про це повідомили у прес-службі Луцької ОДПІ.

Нагадаємо, громадська активістка Людмила Жукова розмістила у Фейсбуці відео, на якому працівниця Луцької ОДПІ 15 хвилин намагалася втямити, що від неї хочуть відвідувачі. Дві лучанки стверджують, що прийшли на прийом до працівниці податкової, яка була нетвереза.

Людмила Жукова зі своєю сусідкою Людмилою Дяк кажуть, що прийшли на прийом у податкову інспекцію у середу, 27 грудня, близько 15 години. Натомість у прес-службі Луцької ОДПІ стверджують, що факт непорозуміння посадової особи Луцької ОДПІ з відвідувачами трапився не 27 грудня 2017 року, а 10 жовтня 2017 року.

В Луцькій ОДПІ наголошують, що громадяни, котрі спілкувалися з фахівцями Луцької ОДПІ, подекуди поводили себе зухвало та намагалися отримати відповіді на питання, що не перебувають в компетенції органів ДФС.

Ця конфліктна ситуація стала підставою для початку дисциплінарного провадження щодо посадової особи Луцької ОДПІ. Працівниці оголосили догану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Догану не виписують, а оголошують. А практично3 за таке порушення потрібно гнати з роботи. Дуже яскравий приклад поведінки державного службовця.
Відповісти
Чому ви такі суворі що потрібно гнати з роботи,ну пообідала жіночка,з ким не буває.!
Відповісти
ці відвідувачки відомі в області, не дай Бог з ними мати справу...
Відповісти
боже мене вбережи від таких ...і попередниць і начальниць!
Відповісти
А чому класичний приклад держслужбовця? А ті хто не на державній члужбі можуть випивати в робочий час?!
Відповісти
А які докази, що вона була п'яною?! Бо так вирішили якісь неадекватні особи?! Сумнівно.....
Відповісти
Дві фроськи прийшли і наробили кіпішу. Я знаю цю працівницю вже багато років. Дуже хороша людина і спеціаліст своєї справи.
Відповісти
можливо і трапилось з нeю такe , алe вона нe водій і нe лікар, загрози життю і здоров*ю оточуючих нe було.А можe відвідувачі дійсно хотіли щось такe, що трудно було зрозуміти. Нe така цe вжe визначна подія, щоб засмічувати нeю новини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні