З будинку головного пульмонолога України грабіжники винесли 15 мільйонів гривень

2
-6
З будинку головного пульмонолога України грабіжники винесли 15 мільйонів гривень
Пограбували головного пульмонолога країни 68-річного Юрія Фещенка. Близько 22:00 люди в балаклавах вдерлися в його будинок у Голосіївському районі столиці, зв’язали господаря та 66-річну дружину Наталію, погрозами розправи змусили віддати коштовності й гроші.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Сусіди злочином здивовані, бо свій район називають дуже спокійним. Ніяких ознак пограбування вони не побачили і не почули – кажуть, усе було, як завжди, тихо.

Пограбований чоловік вдень вийшов на роботу, однак із пресою спілкуватися не схотів – відмову журналістами пояснили проблемами зі здоров’ям. На дзвінки не відповідає ні сам академік, ні його дружина.

Академік Фещенко, згідно з декларацією, має три квартири, дві земельні ділянки і два приватні будинки, ювелірні прикраси.

На початку року директор скаржвся, що Національний інститут  фтизіатрії і пульмонології, який він очолює, перебуває у скрутному становищі: зарплатню співробітникам не видають, грошей немає навіть, щоби годувати пацієнтів. Медики навіть звернулися до громадськості із закликом про доброчинну допомогу.

Поліція до з’ясування всіх обставин пограбування академіка не коментує. Єдине, що обіцяють правоохоронці, – це посадити за ґрати на 15 років грабіжників, якщо їх вдасться розшукати і затримати.

Проти них уже розслідується справа щодо незаконного заволодіння майном в особливо великих розмірах.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідні лікарі, треба добавити їм зарплату) побільше б таких розкуркулень. А то обкрадають лікарні , а самі з жиру бісяться. А тим хто це зробив,потрібно подякувати. Продовжуйте й так і далі. Чистіть вю ту мразь - суддів ,прокурорів, начальників, всю ту падаль, яка живе за рахунок простих людей!
Відповісти
Як прийшло .так і пішло!!!не шкода тварюк які останнє з людей тянуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні